M.Aleliūnas: tai didžiulė gabaus ir išmintingo žmogaus netektis

Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) garbės viceprezidentas, LPK generalinio direktoriaus pavaduotojas Mykolas Aleliūnas šokiruotas sekmadienio vakarą atėjusių liūdnų žinių apie LPK vadovo Bronislovo Lubio mirtį.

„Pirmiausia noriu pasakyti, kad tai didžiulė netektis ne tik mūsų konfederacijai, bet ir visai Lietuvai. Šiurpi netektis“, - sunkiai slėpdamas susijaudinimą dienraščiui sakė M.Aleliūnas. 

Paprašytas trumpai įvertinti B.Lubio asmenybę M.Aleliūnas sakė: „Galiu jį apibūdinti tik pačiais geriausiais, aukščiausiais žodžiais. Tai buvo labai gabus ir išmintingas žmogus. Bus tikrai nelengva jam rasti pamainą LPK prezidento poste, jeigu išvis įmanoma rasti asmenį, panašų į B.Lubį savo išmintimi, charakteriu ir talentu“.

Daugelį metų pažinojęs mirusį LPK vadovą ir vieną turtingaisuių šalies verslininkų M.Aleliūnas tvirtino gegalįs iki galo suvokti bei plačiau komentuoti netekties, nes yra giliai sujaudintas ir šokiruotas liūdnos žinios. M.Aleliūnas teigė dar nežinąs, kada ir kur bus laidojamas B.Lubys bei kada LPK rinksis svarstyti klausimo dėl naujojo prezidento išrinkimo.

Apie Nepriklausomybės akto signataro, ekspremjero, vieno turtingiausių šalies verslininkų, LPK prezidento 73 metų B.Lubio netikėtą mirtį Druskininkuose pranešta sekmadienio vakarą. preliminariais duomenimis, B.Lubys mirė sustojus širdžiai, kai jis mynė dviratį į kalną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
1989 metų kovo 20 dieną, 11.20 valandą, Jonavos „Azote“ įvyko sprogimas, kurio metu išsiliejo apie 7,5 tūkst. tonų skysto amoniako, kilo gaisras ir į atmosferą išsiskyrė daug nuodingų dujų. 1990 m. spalio 17-osios vidurnaktį azoto rūgšties ceche iš saugyklos išsiliejo apie 50 tonų azoto rūgšties. Tačiau tikrieji nelaimės nuostoliai ir padariniai nesuskaičiuoti ir neįvardinti iki šiol.

kostas

kostas portretas
baisu ko jis tik nepridare , nors apie mirusi kalbama tik gerai

666

666 portretas
операция ы
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių