Seimo pirmininkė: K.Prunskienė parodė savo tikrąjį veidą

Grįžti į straipsnį

MUMU

MUMU portretas
Nebernda bendraminciu Lietuvoj,tai pritampa Rusijoj.

Litukas

Litukas portretas
Na,pavarė ''KNIAGINIA'' ,matyt ateinant į prezidentus Putinui ,KGB prisimena savo rezidentus.''Šatrijos'' laukia šviesi ateitis.Gal snaudžiantys seimo nariai pradės galvomis galvoti,o ne ta vieta ant kurios sėdi.

TAI YRA RAUDONA PADLA

TAI YRA RAUDONA PADLA portretas
TA PRUNSKIENE TAI TIK VIENA IS TU RAUDONU OKUPANTU PAKALIKU,KAIP,KAD:SENIS PALECKIS,BRAZAUSKAS,KOSTAS KUBILINSKAS,GEN.VITKAUSKAS IR DAUGYBE KITU TAUTOS ISDAVIKU-KGB AGENTU !!!

samas

samas portretas
Nors viena nevaidina "patriotės", o žiūri kas naudingiau Lietuvai. Jei jau jūs tokie patriotai kaip Degutienė ar kiti komentatoriai, tai nenaudokite rusiškų dujų, išjunkite elektrą savo butuose. Durniai galvoja, kad, atsukę šikną dideliam kaimynui, pasirodys labai reikšmingi. Rusijoje rusai sprendžia savo likimą, o mums reikia galvoti kaip susitvarkyti Lietuvoje, kad nereikėtų iš jos bėgti.

sd

sd portretas
Kokia cia nuostaba.Nepritilpo prie europinio lovio, tai bando buti pirma prie rusisko.

Ivanas

Ivanas portretas
Šlykščioji besotė demagogė šatrija ruošiasi parvežti Lietuvai putino "saulę", kaip kad parvežė stalino "saulę" išdavikai paleckiai

Dana

Dana portretas
Teisingai rašo ketvirtas komentatorius.Su kaimynais reikia sugyventi,juo labiau,kad nuo jų energijos tiekimo esame priklausomi .Kainos didesnės nei kitiems,kodėl?Reikia mokėti kalbėti ir skaičiuoti,nežiūrint į praeitį ir visokiausius reikalavimus.Gyvename čia ir dabar -kenčia tik mūsų kišenės.Jei principus rodysime,neliks jaunų žmonių,dauguma emigruos.

gintas

gintas portretas
jeigu ant rusijos ir toliau taip losime kaip sunys toli nueisime mes tai durniu politiku salis

ego

ego portretas
Dana,negi tau piniginė svarbiau už SAVIGARBĄ?

rima

rima portretas
teisingai elgesi p.Prunskiene,o musu seimas kai oziu banda.Su kaimynais reikia kalbetis juo labiau kad esame gyvybiskai priklausomi zinoma skriaudu nepamirsime niekada,bet reikia ziureti i prieki ne atgal

pasipūtėliams

pasipūtėliams portretas
gerai pasake kažkoks žymus politikas, kad Lietuva yra maža pasipūtėlių šalis, geriau be kelnių, bet išdidūs...Reikia džiaugtis, kad rusai nori su mumis draugauti, tik kvailas gali džiaugtis savo išdidumu, kai gurgia alkanas pilvas

I Degutienei

I Degutienei portretas
O jus su Beliackiu is Baltarusijos PARODETE SAVO TIKRAJI VEIDA!!!!Jis toks SLYKSTUS, kad net Prunckiene uz jus atrodo kaip moralinio tyrumo simbolis. Apskritai konservatoriai su partskolos destytoja apskritai prarado bet kokia teise ka nors kritikuoti- ESAT MESLE IKI AUSU!

asi

asi portretas
na kas cia per tipas

Rymas

Rymas portretas
Nagi, turintys savigarbą, pareikškite, kad nuo šiol atsisakote dujų ir šildymo, bei sumažinate elektros naudojimą. Darom sąrašą save gerbiančių, kas pirmas?

to Rymas

to Rymas portretas
Pagal tave išeitų ,kad mes tas dujas iš Rusijos gaunam veltui.Už jas apmokam ir labai brangiai.Rusijai irgi reikalingos rinkos.Tu turbūt už geresnį gyvenimą ne tik savo šalį parduotum,bet ir tėvus.O kniagynia pateisino Šatrijos šaukinį.

skaitytojas

skaitytojas portretas
ūtiūgus būtų sau kolekcionavus senukė bebezdėdama, o dabar gryna sarmata dėl "ŠKŪROS PRADAŽNAJOS"

Rymas

Rymas portretas
Jau susimaišiau, padėkite: kodėl čia su tokia neapykanta rašote apie Rusiją? Ar nepainiojate Sovietų Sąjungos su kapitalistine Rusija, Stalino su Gorbačiovu? Labai įdomu, keli iš čia rašiusiųjų savo akimis matė socializmą.

vilius

vilius portretas
sena tarka neturi ka veikti

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Kazimira, jūs galėtumėte pasiūlyti B.Gryzlovui sujungti abi partijas ir įkurti Lietuvoje "Vieningosios Rusijos" poskyrį. Būtumėte beveik gubernatorė. Kunigaikštienė - gubernatorė, juk gerai skamba?

Irmis

Irmis portretas
Ponia K.Prunskiene nustokit erzint ir juokint zmones atrodot kaip nepilno proto. Eikit Anuku augint, arba vaziuokit i Rusija ir gyvenkit gal isrinks i Duma :))))

To Samui

To Samui portretas
Nenusisnekek Samueli, gal zydelis busi? Dujas pas ruselius perkam brangiai,ju mums niekas nedovanoja , bet tikiuosi kad neilgai , bus ir pigesniu variantu... Ju draugiskuma mes jauciame jau gerokai ilgai...kuris mus tik liudina...

brigada raso

brigada raso portretas
Nepykit ant samu-jie laizydami pinigelius uzsidirba.rusai megsta isdavikus ir gerai jiems moka.

Raja

Raja portretas
11 ir kitiem tokiem.Pasokinekit ir pasidziaugkit ,gal ir jus priims i ta sajunga. Padesit parasiuka ,kad bendradarbiausit ir busit turtingi kunigaiksciai.o tokie vadinasi spikai.

NEvasalas

NEvasalas portretas
GALIMA BŪTŲ JAI ATNAUJINTI BYLĄ...Š A T R I J A !!! Štai, po ŠIURKŠČIOS TEISMO KLAIDOS, kai tą bobą išteisino, ji pasirodė tikruoju savo veidu, susitiko du KGBistai prunskienė ir putinas (rašau specialiai mažosiomis, nes jie man ne žmonės...). Neišdegė kitaip, per valdžią, o kai , lietuviams ją perkandus , kas per žmogus yra ir vis labiau ignoravo ir niekur nerinko, pasirinko tokį kelią...Tikra "šatrijos ragana".

ego

ego portretas
Rymai. Aš jau seniai sumažinau elektros ir dujų naudojomą.Be to, man ir pensija sumažinta..Kaip matai-dar gyvas (jei rašau) ir tau bus keista-nebadauju.O dėl sukumų-tai pirma galvok,kaip juos sumažint nesimeldžiant Rusijai

nenustebes

nenustebes portretas
kodel rusai nebendradarbiauja su lietuva ekonomiskai...bet nori ,kad danute duotu daklada apie lietuva ,ir t.t. seniau tai vadinosi kgb o dabar bendradarbiavimas tarp partiju....kaip grazu ,kad net zalia

Apolinaras

Apolinaras portretas
Jei Kaziūtė turėtų ilgas rankas, kaipmat parvežtų Putino saulę.

Galerijos

Daugiau straipsnių