Seimo pirmininkė: K.Prunskienė parodė savo tikrąjį veidą

Pasirašydama bendradarbiavimo susitarimą su Rusijos premjero Vladimiro Putino vadovaujama „Vieningąja Rusija“, Lietuvos liaudies partijos lyderė ekspremjerė Kazimira Prunskienė parodė tikrąjį savo veidą, sako Lietuvos Seimo pirmininkė Irena Degutienė.

„Apgailestauju, kad yra tokia situacija, bet man atrodo, kad ponia Prunskienė išėjo visiškai į šviesą ir aiškiai parodė savo požiūrį, savo politiką. Manęs tai nenustebino“, - Žinių radijo eteryje trečiadienį sakė I.Degutienė.

Susitarimas pasirašytas per Savaitgalį Maskvoje vykusį valdančiosios Rusijos partijos „Vieningoji Rusija“ suvažiavimą, į kurį K.Prunskienė buvo pakviesta kaip viešnia.
Lietuvos liaudies partijos ir „Vieningosios Rusijos“ susitarimą dėl bendradarbiavimo pasirašė K.Prunskienė ir Dūmos pirmininkas Borisas Gryzlovas, „Vieningosios Rusijos“ Politinės tarybos pirmininkas.

Pagal dokumentą, šalys susitarė konsultuotis ir keistis informacija apie Lietuvos ir Rusijos situaciją, dvišalius ir tarptautinius santykius, supažindinti viena kitą su savo patirtimi įvairiose srityse.

Partijos sutarė reguliariai keistis įvairių lygių delegacijomis, rengti ekspertų susitikimus, kitus dvišalius renginius, aktyviai plėtoti tarppartinius ir regioninius ryšius.
K.Prunskienės vadovaujama Lietuvos liaudies partija atstovų Seime neturi, tuo metu „Vieningoji Rusija“ turi daugumą Rusijos parlamente.

LLP įkurta 2010 metų pavasarį, kai K.Prunskienė buvo nušalinta nuo vadovavimo Valstiečių liaudininkų sąjungai. Per šių metų vasarį vykusius savivaldos rinkimus partija gavo septynis mandatus iš 1,5 tūkstančio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MUMU

MUMU portretas
Nebernda bendraminciu Lietuvoj,tai pritampa Rusijoj.

Litukas

Litukas portretas
Na,pavarė ''KNIAGINIA'' ,matyt ateinant į prezidentus Putinui ,KGB prisimena savo rezidentus.''Šatrijos'' laukia šviesi ateitis.Gal snaudžiantys seimo nariai pradės galvomis galvoti,o ne ta vieta ant kurios sėdi.

TAI YRA RAUDONA PADLA

TAI YRA RAUDONA PADLA portretas
TA PRUNSKIENE TAI TIK VIENA IS TU RAUDONU OKUPANTU PAKALIKU,KAIP,KAD:SENIS PALECKIS,BRAZAUSKAS,KOSTAS KUBILINSKAS,GEN.VITKAUSKAS IR DAUGYBE KITU TAUTOS ISDAVIKU-KGB AGENTU !!!
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių