Osle rasta bomba neutralizuota, sulaikytas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Norvegijos sostinėje Osle aptiktas sprogstamasis įtaisas privertė policiją evakuoti naktinius barus ir restoranus, bet vėliau pareigūnai pranešė, kad įtaisas neutralizuotas ir įtariamasis areštuotas.

Policijos viršininkas Vidaras Pedersenas patvirtino, kad šeštadienį vėlai vakare aptiktas įtaisas, vadintas „panašiu į bombą“, buvo sprogmuo. Policija tviteryje pranešė, kad išėmus sprogdiklį jis buvo neutralizuotas.

Smulkiau apie šį sprogmenį ir įtariamąjį nepranešta.

V. Pedersenas sakė, kad minimas įtaisas buvo pastebėtas gatvėje prie Grionlando požeminės stoties, policija užtvėrė visą rajoną, evakavo žmones iš barų ir restoranų.

„Visi restoranai uždaryti, – sakė 23-ejų Malin Myrvold (Malin Miurvold), stebėjusi gatvę iš ketvirto aukšto. – Matyti, kaip į kiekvieną parduotuvę ir restoraną užeina iki dantų ginkluoti policininkai“.

„Kai išėję laukan mėginome sužinoti, kas ten vyksta, policija griežtai liepė grįžti namo ir neiti niekur“, – pridūrė ji telefonu.

Po keturias gyvybes Švedijoje nusinešusio ir 15 žmonių sužeidusio išpuolio ir Norvegijoje paskelbtas padidintas atsargumas.

Osle minėtas incidentas įvyko maždaug už kilometro nuo vyriausybės pastatų, kurie buvo apgriauti 2011 metais per ekstremisto Anderso Breiviko išpuolį, kai susprogdinus bombą prie vyriausybės ir šaudžius Utiojos saloje žuvo 77 žmonės.


Šiame straipsnyje: OslasNorvegijasprogmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

to Nuomone.

to Nuomone. portretas
Nusisikti jiem ant tos tavo Lietuvos:)))

Jonas

Jonas portretas
Kas turi neartandaliečio geno , tas neserga šizofrenija.Tik šizofrenikai gali žudytis ir žudyti vardan sveiku protu nesuvokiamo dalyko.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Oi laukiam,laukiam musulmonu emigrantu Lietuvoj.Kitaip nepajusim ka reiskia sprogdinimai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių