Imigrantai Londone prostitute pavertė nėščią tautietę

  • Teksto dydis:

Du jauni broliai Londone nuteisti už tai, kad šiame mieste vertė prostitucija užsiimti savo tautietę. Mergina tai daryti privalėjo nepaisant to, kad laukėsi, vyrai nevengė mušti nėščiąją. Ją išgelbėjo gailestingas klientas.

Tiek nuteistieji, tiek jų auka yra atvykę iš Rumunijos.

Ši istorija į dienos šviesą išlindo kai šiomis dienomis Woolwicho Karūnos teisme buvo baigta nagrinėti viena baudžiamoji byla. Joje broliai 19-metis Ilcicas Dumitru ir 24-erių Ioanas Dumitru kaltinami ne tik prostitucijos organizavimu, bet ir kitais sunkiais nusikaltimais.

Paaiškėjo, kad Londone įsikūrę rumunai į šį miestą praėjusiais metais apgaule atviliojo 20-metę savo tautietę, pažadėję merginai darbą fabrike, nupirkę jai lėktuvo bilietą, o vos atskridus pasitiko Lutono oro uoste ir parsivežė į namus Plumsteade, paėmė asmens dokumentus.

Tą patį vakarą broliai nuvežė merginą į šiaurinį Londoną ir įsakė jai siūlyti seksą už pinigus gatvėse. Ši maldavo to nedaryti, bet vyrai grasino „sudaužyti jos galvą“ jeigu ji neuždirbs pinigų.

Taip svetimšalė buvo įtraukta į prostituciją, o jos suteneriai kėlė reikalavimus per dieną aptarnauti ne mažiau kaip 10-15 vyrų, neįvykdžius uždavinio grasino susidoroti.

Bylos nagrinėjimo metu nustatyta, kad ji tokiu būdu per dieną iš klientų gaudavo po 1000 svarų sterlingų, visus šiuo pinigus paimdavo sąvadautojai. Taip pat paaiškėjo, jog į jų pinkles įkliuvusi mergina jau pirmosiomis naktimis pastojo, tačiau broliai ir toliau ją vertė dirbti prostitute, nuolat mušdavo, neleisdavo eiti namo vienai.

Todėl rumunė turėjo tęsti savo veiklą net ir tada, kai buvo 7 mėnesį nėščia, tai akivaizdžiai matėsi, brolių širdžių nesuminkštino net merginos nuogąstavimai apie mirusį vaisių – jis nustojo judėti įsčiose.

Nepavydėtinoje situacijoje atsidūrusią merginą išgelbėjo gailestingas klientas, kuris išvydęs nėščią prostitutę leido jai paskambinti artimiesiems į Rumuniją. Šią istoriją išgirdę giminaičiai susisiekė su vietos policija, o ši – su kolegomis Londone ir mergina buvo tučtuojau išgelbėta specialios operacijos metu.

Sąvadautojai atsidūrė areštinėje, o jų auka grįžo į Rumuniją ir po kelių savaičių pagimdė sveiką berniuką.

Ilcico ir Ioano Dumitru byla teisme jau baigta nagrinėti, artimiausiu metu turėtų būti skelbiamas nuosprendis. Broliams gresia ilgi nelaisvės metai – jie privalės atsakyti ne tik už prekybą žmonėmis, bet ir neteisėtą žmogaus laisvės apribojimą, prostitucijos organizavimą ir pasipelnymą iš to.

Pripažinta, kad dėl vyro elgesio merginos padėtis prilygo vergovei.

Jaunesnysis brolis taip pat vertėsi kokaino prekyba.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/imigrantai-londone-prostitute-paverte-nescia-tautiete



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kl

Kl portretas
Tokius 'tautiečius' ant šakos sukabinti

Rado

Rado portretas
Apie ką rašyt - abeji tokie pat jei ta boba nesusidėtu tai tie balvonai nebūtų vertę

Tikri pide_rasaj tautiečiaj

Tikri pide_rasaj tautiečiaj portretas
Londone.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių