D. Trumpas žuvusio kario našlei: jis žinojo kam pasirašo

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) vieno Nigerijoje žuvusio kario našlei pasakė, kad jos vyras „žinojo, kam pasirašė“, paviešino viena JAV Atstovų Rūmų narė.

Floridos kongresmenė Frederica Wilson (Frederika Vilson) sakė buvusi automobilyje su Myeshia Johnson (Mješija Džonson), kai ši vyko į Majamio tarptautinį oro uostą pasiimti savo vyro, seržanto La Davido Johnsono (La Deivido Džonsono), palaikų.

L. D. Johnsonas yra tarp keturių karių, anksčiau šį mėnesį žuvusių per pasalą Nigeryje.

Tuo metu kario našlei paskambino D. Trumpas, o F. Wilson sakė girdėjusi dalį pokalbio per įjungtą telefono garsiakalbį.

Majamio televizijos WPLG žurnalisto paklausta, ar tikrai girdėjo D. Trumpą tai sakant, ji atsakė: „Taip, jis tai pasakė. Manau, taip galima sakyti per šiaip kokį nors pokalbį, bet nereikėtų sakyti gedinčiai našlei. Tai itin netaktiška.“

Demokratė F. Wilson sakė viso pokalbio negirdėjusi, o M. Johnson, vėliau apie tai paklausta, jai pasakiusi, kad negali visko prisiminti.

Baltieji rūmai kol kas šių pareiškimų nekomentavo.

D. Trumpas buvo kritikuojamas, kad iškart nesusisiekė su keturių Nigeryje žuvusių karių giminaičiais. Pirmadienį D. Trumpas sakė parašęs laiškus, kurie dar nėra išsiųsti. Jo padėjėjai nurodė, kad dar laukia papildomos informacijos.

Prezidentas neigia

D. Trumpas neigia ištaręs šiuos žodžius. Tai D. Trumpas trečiadienį paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“ ir teigė turintis įrodymų, kad kongresmenės liudijimai yra klaidingi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
JAI PASIRUOŠĘS BŪTI KARIU IR ŽUDYTI,TAI PASIRUOŠK TAPTI MĖSGALIU LAVONU.BUMERANGAS VISADA GRĮŽTA.

hipis

hipis portretas
Kariu tokia profesija sargauti ir zudyti zmones pagal politinius interesus,labai daznai tas atsisuka pries juos pacius.Jei neiviena valstybe neturetu armijos butu visiska taika pasaulyje o dabar jei vieni ginkluojasi tai ir kiti is paskos kad neatsiliktu

h20

h20 portretas
Ale jis tikrai dideliu smegenu vingiu skaiciumi negali pasigirti... man rodos jis savo kadencijos pabaigos nesulauks...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių