Pagal „Brexit“ susitarimą Britanija sumokės ES iki 39 mlrd. svarų

  • Teksto dydis:

Išstodama iš Europos Sąjungos Didžioji Britanija sumokės 35–39 mlrd. svarų (40–45 mlrd. eurų arba 47–52 mlrd. JAV dolerių), penktadienį paskelbė premjerės Theresos May (Terezos Mei) atstovas.

Pavykus sudaryti „Brexit“ susitarimą su Briuseliu britų pareigūnai sakė, kad į „skyrybų“ sąskaitą bus įtrauktos įprastos Britanijos įmokos į Bendrijos biudžetą iki 2020 metų, taip pat žadėjo, kad bus išpildyti anksčiau prisiimti finansiniai įsipareigojimai ir kad bus mokamos pensijos ES pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Apie Anglija neverkit.Anglija didele salis.Savo zmonemis pasirupins.O Lietuva ar rupinasi.Aisku ne.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva moka duokle uz Nato uz EU ir uz euro ivedima.Cia kainuoja milijardus ta tiksliai zinau.O prie ruso kaip gyvenom buvo prekyba mainais.Trampo lektuvai kaip praskris pro Lietuvos zeme tipo pratybos.Pinigus kainuoja.O kas moka.Mes ubagai.Todel ir atlyginimus nera is ko kelt.Amerika brangi ir ubagiskos salys neidomios.Cia vaidyba melas.O Trampas su Putinu pyktis nenori.Nori islaikyt ekonominius rysius.Kai tuo metu lietuvele dar veda Putinui sankcijas.Rusas neprapuls.O lietuvele jau prapuole nera kur glaustis.Liko tik Trampas.Mokekim duokle.Amerika pades.

...

... portretas
Ir kiek Lietuvai nuo to?..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių