Maskva neigia, kad V. Putinas D. Grybauskaitei buvo pateikęs reikalavimų sąrašą

  • Teksto dydis:

Maskva antradienį neigė, jog Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2010 metais pateikė Lietuvos vadovei Daliai Grybauskaitei reikalavimų šaliai sąrašą.

„Ne. Tai netiesa“, – valstybinei Rusijos naujienų agentūrai „RIA Novosti“ sakė V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Taip jis atsakė į Lietuvos prezidentės pareiškimą, kad ji yra gavusi V.Putino sąrašą reikalavimų, ką privalo padaryti Lietuva.

„Nuo pat pirmo susitikimo su ponu Putinu aš gavau sąrašą reikalavimų, ką Lietuva privalo padaryti: nestatyti atominės, būtinai bendradarbiauti su jais, ir pan. Tai nebuvo pasiūlymas draugauti arba bendradarbiauti, o arba tu atsiklaupi ant kelių ir vykdai, arba esi priešas. Tokių santykių aš priimti negalėjau“, – pirmadienį paskelbtame interviu portalui delfi.lt. sakė šalies vadovė.

Lietuvos ir Rusijos prezidentai Maskvoje susitiko 2010 metų vasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kuo toliau, tuo linksmiau... Lempines istorijos, kurias jau galima pradeti vadinti anekdotais. Jei net toks saras ir buvo, - kodek tiek metu tylejo? Kodel nepanoro apie tai iskarto pasakyti? Priedo, a- ha, sarasa gavo is Putino, o prezidentu buvo Medvedevas. Kazkokie nesklandumai.

Norgas

Norgas portretas
Eilinis Gribauskaites melas

Jo

Jo portretas
Jau patikejau, kad Maskva duoda paaiskinimus, kam ka pateike, o ko ne.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių