Sulaikyta kontrabandinių cigarečių daugiau kaip už 111 tūkst. litų

Pirmadienį Kybartų kelio posto pareigūnai kartu su Kauno teritorinės muitinės Mobiliosios grupės bei VSAT pareigūnais sulaikė net penkis Lietuvos piliečius, bandžiusius nuslėpti nuo muitinės kontrolės per 18 tūkst. pakelių cigarečių.

Sulaikytų tabako gaminių vertė - daugiau kaip 111 tūkst. litų.

Vidurdienį į Kybartų kelio postą iš Kaliningrado srities BMW automobiliu atvykęs Lietuvos pilietis T.B. bandė nuslėpti nuo muitinės pareigūnų kontrolės gabenamas cigaretes. Muitinės pareigūnai patikrino lietuvio automobilį, kuriame aptiko 3760 pakelių cigarečių „Jin Ling“, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis. Krovinio vertė - beveik 23 tūkst. litų.

Tą pačią dieną apie 14 val. buvo sulaikyti dar du 32 ir 36 metų Lietuvos piliečiai D.N. ir V.J. Jų BMW ir „Audi“ automobiliuose specialiai tam įrengtose slėptuvėse buvo aptikta daugiau kaip 6 tūkst. pakelių „Jin Ling“ ir „Viceroy“ cigarečių. Sulaikyto krovinio vertė - per 37 tūkst. litų.

Po valandos buvo sulaikyti dar du Lietuvos piliečiai bandę nuo muitinės kontrolės nuslėpti per 8 tūkst. pakelių „Jin Ling“, LD ir „Winston“ cigarečių, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis. Šio sulaikyto tabako krovinio vertė - per 50 tūkst. litų.

Neteisėtai cigaretes bandžiusiems įvežti piliečiams surašyti administraciniai teisės pažeidimo protokolai, automobiliai ir kontrabandiniai rūkalai sulaikyti.


Šiame straipsnyje: cigarečių kontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių