Prasiskolinęs lietuvis Britanijoje mirtinai nusigėrė

Didžiulių skolų turėjęs lietuvis Britanijoje rastas mirtinai nusigėręs tiesiogine šio žodžio prasme: medikų prietaisas nesugebėjo išmatuoti jo kraujyje esančio alkoholio kiekio, skelbia „This is Local London“.

Mordene gyvenęs 36 metų Žygimantas A. buvo rastas negyvas gulintis ant sofos savo namuose. Kaip skelbia žiniasklaidos priemonė, vėliau nustatyta, kad vyro kraujyje buvo daugiau nei 400 mg alkoholio šimte mililitrų. Tikslaus kiekio St George ligoninės Tutinge medikai negalėjo nustatyti, nes jų įrangos diapazonas buvo per mažas.

Žygimantas A. mirė po ilgai trukusio girtavimo. Pernai vyras buvo nuteistas dėl vairavimo išgėrus ir neteko darbo. Be to, jis buvo skolingas mažiausiai 10 tūkst. svarų sterlingų.

Skrodimo rezultatai parodė, kad vyras išgėrė daug alkoholio ir ėmė vemti. Jam plyšo vidaus organai, prasidėjo vidinis kraujavimas. Tyrimo metu nustatyta, kad anksčiau šiais metais psichiatrei Alice Lomax, pas kurią lankėsi, vyras sakė „ketinąs parduoti savo namą, persikelti gyventi į Braziliją ar Tailandą ir mirtinai nusigerti“.

„Tai žmogui mirtina alkoholio dozė, jos net nebuvo įmanoma nustatyti“, – sakė teismo ekspertė Shirley Radcliffe.


Šiame straipsnyje: girtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių