Pirmadienį į Lietuvoje nuskendo penki žmonės

Karštą pirmadienį Lietuvoje nuskendo penki žmonės. Tarp žuvusiųjų - 15-metė mergina.

Paauglė nuskendo vakare Klaipėdos rajone, Gargždų karjere.

20.47 val. ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad skęsta mergina. Merginą iki gelbėtojų atvykimo iš vandens ištraukė pro šalį ėję vyrai.

Atvykus medikams gelbėtojai padėjo atlikti nukentėjusiajai dirbtinį kvėpavimą, tačiau Klaipėdos rajono gyventojos merginos gyvybės išgelbėti nepavyko.

Kiti keturi nuskendusieji - vyrai. Jų kūnai rasti vandens telkiniuose Vilniaus, Kupiškio, Šiaulių ir Kėdainių rajonuose, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Nuo vasaros pradžios ugniagesiai ištraukė daugiau nei pusšimtį skenduolių.



Šiame straipsnyje: nuskendo

NAUJAUSI KOMENTARAI

sraigė

sraigė portretas
Labai liūdna statistika. Dar vakar rytą buvo džiaugsmingi, o šį rytą... Saugokime save ir savo artimuosius, jei reikia- ir kitus. Būkite gyvi.

Domantas

Domantas portretas
"ŽURNALISTAI", PATAISYKITE STRAIPSNIO PAVADINIMĄ.

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
GYVYBIŠKAI SVARBI INFORMACIJA: Žmonės skęsta dėl vienos pagrindinės priežasties.Mažas lašelis vandens papuola į bronchus,automatiškai blokuojamas(išsijungia) smegenyse esantis PLAUČIŲ ORO ĮKVĖPIMO CENTRAS.Žmogus negali įkvėpti oro ir per 2 minutes uždusta.Jeigu nori gyventi, reikia žinoti KAIP ĮJUNGTI PLAUČIŲ ORO ĮKVĖPIMO CENTRĄ. Reikia 10 sekundžių apvirsti(žemyn galva), tik tada įkvėpimo centras įsijungs,galėsit įkvėpti oro kai vėl iškilsit į paviršių..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių