Vilniuje apvirto autobusas, 2 keleiviai išvežti į ligoninę (papildyta)

Vilniuje pirmadienį apvirto autobusas su keleiviais, mažiausiai du keleiviai išvežti į ligoninę. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko viršijus saugų greitį.

12.57 val. Vilniuje Geležinio Vilko ir V.Pietario gatvių sankryžoje apvirto keleivinis autobusas. Autobusas „Mercedes-Benz“ vyko iš Brinkiškių į Vilniaus stotį.

Avarija įvyko policijos pareigūnų akivaizdoje: V.Pietario gatvėje anksčiau buvo įvykę du techniniai eismo įvykiai. Per vieną avariją  slidžiame kelyje lengvasis automobilis po viaduku atsitrenkė į betoninę sieną. Netrukus šalia į sieną atsitrenkė dar vienas lengvasis automobilis.

„Aš buvau atsitrenkęs į sieną, priėjo pareigūnas – žiūriu, jis bėgti pradėjo atgal. Atsisuku, žiūriu – autobusas nuvirtęs. Galvojo tikriausiai, kad slys į mane“, – sakė į sieną po viaduku atsitrenkusio automobilio „Peugeot“ vairuotojas.

Anot lengvojo automobilio vairuotojo, trys eismo įvykiai nesusiję.

„Čia trys skirtingi eismo įvykiai, labai slidu – aš tik vos vos vairą pasukau į šoną ir iš karto nulėkiau į šoną. Automobilis metėsi į vieną pusę, į kitą – laimė, kito turto neapgadinau ir viskas laimingai baigėsi“, – sakė „Peugeot“ vairuotojas.

Atvažiavę į avarijos vietą policijos pareigūnai iškvietė kelininkų barstomąją mašiną. Tačiau šiai nespėjus atvažiuoti posūkyje nuslydo ir ant šono apvirto autobusas.

„Niekas rimtai nenukentėjo, keleiviai patys išlipo pro sudužusį priekinį langą“, – sakė autobuso vairuotojas.

Į įvykio vietą buvo atsiųsti ugniagesiai. Gelbėtojai ištraukė vieną keleivę.

Autobusu važiavo penki keleiviai, du iš jų išvežti į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jų gyvybei pavojus negresia. Autobuso vairuotojas nenukentėjo.

Įvažiavimą į V. Pietario gatvę pareigūnai uždarė, eismas nukreipiamas į Savanorių prospekto žiedo pusę.

Geležinio Vilko gatvėje dėl avarijos susidarė milžiniškos spūstys.


Šiame straipsnyje: autobusasavarijanelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

juokdariam

juokdariam portretas
Kaip graziai barsto gatves :D

a

a portretas
o tai ka nebarsto?

kodel

kodel portretas
kodel sugadinot puslapi, ar cia tik pas mane?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių