Sostinėjė susidūrė keli automobiliai

Trečiadienį Vilniaus pakraštyje, Žaliųjų ežerų gatvėje, susidūrė keli automobiliai. Į avarijos vietą nuskubėjo ir policija, ir medikai, ir gelbėtojai. Laimė, per avariją niekas nenukentėjo.

Apie 10.30 val. į automobilio KIA galą įvažiavo lengvasis „Renault“. Nuo smūgio atšokusi KIA trenkėsi į priekyje stovėjusį „Fordą“.

Avarija įvyko keliems automobiliams stabdant prieš sustojusį maršrutinį autobusą, kuriam kažkas akmeniu išdaužė stiklą. Autobuso vairuotojas laukė atvykstančių pareigūnų.

Žaliųjų ežerų gatvė yra labai judri – prasidėjus vasarai daugelis vilniečių važinėja į sodus net ir darbo dienomis. Toje vietoje, kur sustojo autobusas, lenkti draudžiama. Jį aplenkti bandantys vairuotojai turėjo visiškai sustoti ir praleisti priešpriešiais atvažiuojančius automobilius.

Į sustojusius automobilius „Renault“ vairuotoja rėžėsi nė kiek nestabdydama: matyt išsiblaškiusi moteris nepastebėjo spūsties. Automobiliu važiavo keli vaikai, pirma pranešta, kad nukentėjo ir pati vairuotoja, todėl iš karto buvo iškviesti medikai. Laimė, per avariją niekas nenukentėjo ir medikų pagalbos neprireikė.

Į Žaliųjų ežerų gatvę buvo iškviesti ir gelbėtojai: iš „Renault“ prakiurusio radiatoriaus ėmė veržtis garai, žmonės pagalvojo, kad mašina užsidegė. Atskubėję gelbėtojai atjungė akumuliatorių ir išvažiavo.

Policija labai greitai įformino įvykį. Apgadintus „Renault“ ir KIA iš judrios gatvės akimirksniu išvežė techninės pagalbos automobiliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių