Populiariausias mainams į nuolaidą - legendinis „Nokia 3310"

Norėdami įsigyti naują išmanųjį telefoną su nuolaida Lietuvos gyventojai atiduoda ne tik senus ir jau nebeveikiančius, bet ir naujesnius mobiliuosius telefonus, tebesančius ar visai neseniai buvusius parduotuvių lentynose. Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ duomenimis, 4 iš 10 atnešamų telefonų yra veikiantys ir tik vos 2 procentai – nebepataisomi.

Praėjusiais metais „Omnitel“ pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių pasiūlė nuolaidą naujam telefonui mainais į senąjį ir per kelis akcijos mėnesius sulaukė beveik 6 300 telefonų. Didžioji jų dalis buvo senesni nei trejų metų, tačiau sulaukta ir tokių modelių, kuriais vis dar prekiaujama.

„Mainais į nuolaidą naujam išmaniajam telefonui „Omnitel“ klientai nebegaili ne tik seniai stalčiuje gulinčio ir jau nebeveikiančio, bet ir neseniai naudoto bei gerai veikiančio telefono. Tai rodo, kad mūsų klientams vis labiau rūpi naujausios, daugiau galimybių suteikiančios, kasdienį gyvenimą dar labiau palengvinančios išmaniosios technologijos, dėl kurių negaila atiduoti ir dar palyginti gerą telefoną“, – sako „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Daugiau kaip 60 proc. į „Omnitel“ salonus praėjusiais metais atneštų telefonų yra įvairūs „Nokia“ modeliai, beveik penktadalis – „Samsung“, dešimtadalis – „Sony Ericsson“. Mainais į nuolaidą atiduodami ir palyginti nauji mobilieji telefonai, tarp jų – netgi populiarūs „Samsung“ („Star“, „Champ“, „Galaxy S“, „Galaxy Mini“), „Sony Ericsson“ („Xperia X10“, „Xperia X8“) ir HTC („Wildfire“, „Desire“) modeliai, „Nokia“ E ir N serijos mobilieji telefonai. Pats populiariausias atiduodamas modelis – legendinis „Nokia 3310“.


Šiame straipsnyje: Nokia 3310mainaitelefonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

formuojami

formuojami portretas
bukaprociai vartotojai su bevertemis nuostatomis daugelis ju net puses ismaniojo telefono funkciju niekada nenaudoja nes tam neturi piniogu poreikio ir igudziu

vycka

vycka portretas
teisingai pastebeta ,ir as taip manau.pries 1metus pakeiciau NOKIA-3310 i nokiaC2-01 ir pilnai to uztenka . atsakyt i skambuti ,paskambint ,parasyt zinute uzsimoket uz parkavima ,pasinaudot el. pastu.daugeliui ismanieji tf.yra tik zaisliukas ,ir gamintojas tik tuo ir dziaugiasi esant tokio zaislo paklausai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių