Mergaitė aukcione nusipirko ekskavatorių

Viena Naujojoje Zelandijoje gyvenanti mama savo trejų metų dukrai interneto aukcione nupirko keletą žaislų, tačiau tėvams nuėjus miegoti mergaitė išsirinko didesnę mašinėlę - milžinišką ekskavatorių, kainuojantį 20 tūkst. Naujosios Zelandijos dolerių (30,8 tūkst. litų).

Kol tėvai miegojo, jų dukra Pipi Quinlan keletą kartų paspaudusi kompiuterio pelytės mygtukus laimėjo internetinės prekybos portalo „TradeMe“ aukcioną, kuriame buvo parduodama „Kobelco“ žemkasė, pranešė Naujosios Zelandijos Šiaurės saloje leidžiamas dienraštis „Rodney Times“.

„Apie tai sužinojau, kai nulipau į apačią ir įsijungiau kompiuterį, - sakė Pipi mama Sarah Quinlan. - Pamačiau „TradeMe“ atsiųstą laišką, kuriame sakoma, jog laimėjau aukcioną, taip pat pardavėjo laišką, kuriame, regis, buvo parašyta „manau, jums labai patiks ši žemkasė“, ar kažkas panašaus.“

S.Quinlan pasakojo dalyvavusi keliuose internetiniuose žaislų aukcionuose, todėl pagalvojo, kad įsigijo žaislinį ekskavatorių.

„Taip galvojau, kol dar kartą perskaičiau elektroninius laiškus ir pamačiau 20 tūkst. dolerių sumą. Tada buvau sukrėsta labiausiai per savo gyvenimą“, - sakė ji.

Moteris iškart paskambino aukcionų portalui ir pardavėjui bei paaiškino, kas įvyko.

„TradeMe“ atlygino pardavėjui patirtas išlaidas, o žemkasė vėl buvo išstatyta aukcione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marazas

marazas portretas
Man tai niekaip nedaeina, tėvai miegot nuėjo, o mergaitę paliko, nors jai tik trys metukai. Ir šiaip, kam tą kompiuterį palikinėt įjungtą ir apskritai, kam vaiką leisti prie jo? Tėvus reikėtų patraukt atsakomybėn už vaiko nepriežiūrą ir priverst nupirkt tą ekskavatorių, nes gal čia mergaitės pašaukimas :)

MigLuTe 8and9

MigLuTe 8and9 portretas
nu bet ir mergaite kokiu zaislu uzsimane xDD

mindaugas

mindaugas portretas
Straipsnis isgalvotas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių