Jaunas KGB agentas V.Putinas pakliuvo į kadrą?

Oficialus JAV prezidento Baracko Obamos fotografas Pete'as Souza savo archyve aptiko prieš du dešimtmečius darytą nuotrauką, kurioje, pasak jo, matomas jaunas KGB agentas Vladimiras Putinas.

Nuotrauka buvo padaryta Maskvos Raudonojoje aikštėje 1988 m. gegužės 31 d., kai ten lankėsi tuometinis JAV vadovas Ronaldas Reaganas. Už jo matomas ir Tarybų Sąjungos komunistų partijos centrinio komiteto generalinis sekretorius Michailas Gorbačiovas. O už berniuko, kuriam R.Reaganas tiesia ranką, stovi turistu apsirengęs KGB agentas V.Putinas, teigia P.Souza.

JAV ir SSRS vadovų susitikimą fotografavęs P.Souza prisimena, kad tuomet Raudonojoje aikštėje turistai R.Reaganui uždavinėjo įtartinus politiškus klausimus, pavyzdžiui, apie žmogaus teises Jungtinėse Valstijose.

Tiesa, fotografo versija prieštarauja oficialiai V.Putino biografijai. Joje teigiama, kad nuo 1985 m. iki 1990 m. dabartinis Rusijos premjeras dirbo KGB agentu Rytų Vokietijoje.


Šiame straipsnyje: KGBPutinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

bo

bo portretas
panasus is nuotraukos...o tai kad 1985-1990 buvo vokiejijoj tai nebutinai negalejo but toj nuotraukoj...Galejo grizt keletui dienu su spec. misija:))

MX

MX portretas
Viena kitam netrukdo...Ne kitoje planetoje gi dirbo,o draugiskoje DDR-demokratineje Vokietijoje.Tik para kelio ,jei traukiniu.Arba kelios valandos,jei lektuvu.KGB agentai turejo ir turi neribotas galimybes.Jau vien tik tai,kad niekam nezinomas "snarglius " ,kaip "Pylypas is kanapiu "uzemeRusijos sosta , daug pasako apie KGB galimybes.

nikas

nikas portretas
nebeturit ka rašyti nieko nerašikit asilu komanda
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių