Vilniuje – kilmingų dekoratyvinių graužikų paroda

Lietuvos gyvūnų augintojų centras „LGAC“ kviečia į pirmąkart Lietuvoje rengiamą kilmingų dekoratyvinių graužikų parodą.

Šį savaigalį vyksta dekoratyvinių žiurkių, pelių ir jūrų kiaulyčių, į Lietuvą atkeliavusių iš Rusijos, Čekijos, Airijos, Baltarusijos, Latvijos, Lenkijos paroda.

Renginio metu pristatomos įvairios žiurkių ir pelių veislės, tarp kurių bus galima išvysti ir itin retos veislės Siamo juodaakius ar Ilgaplaukius satino kailiuku žiurkiukus.

Taip pat parodoje pristatomos Ilgaplaukės Šelti, Cornet, Texel, Merino jūrų kiaulytės, Šiurkščiaplaukiai Amerikiečių meškiukai, Trumpaplaukės vienspalvės Self, Himalayan, ir retos beplaukės jūrų kiaulytės Skinni ir Lunkarija.

Atvykusieji turi galimybę susipažinti su Lietuvoje auginamomis graužikų veislėmis, o norintieji gali įsigyti kai kurių veislių jauniklių bei sužinoti kaip juos prižiūrėti.

Graužikų augintojai kviečiami ne tik pabendrauti su bendraminčiais, bet ir sudalyvauti šauniausio savininko konkurse, ilgiausio jūrų kiaulytės kailiuko, didžiausios jūrų kiaulytės, mažiausios suaugusios pelytės, ilgiausios žiurkytės uodegos konkursuose. Taip pat renkami ir simpatiškiausi graužikai. Parodoje dalyvausiančius gyvūnus vertins ekspertai. Nugalėtojai bus apdovanoti ir gaus sertifikatus.


Laikas: gegužės 15-16 d.

Vieta: prekybos centras „Panorama“ Vilniuje.

Kaina: įėjimas – nemokamas.


Šiame straipsnyje: gyvūnų parodažiurkėnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių