Teismas areštavo dalį S.Repčenkienės ir V.Kastujevos turtų

Grožio imperijos karalienėmis tituluojamoms Sabinai Repčenkienei ir Veronikai Kastujevai – teismo apynasris.Teismas leido areštuoti S. Repčenkienei ir V. Kastujevai nuosavybės teise priklausantį nekilnojamojo turto už daugiau kaip 78 tūkst. Lt. Tokio dydžio skolą bendrovę „Grožio kosmetologijos centras“ valdančioms moterims pareiškė bendrovė „DnB Nord lizingas“, rašo delfi.lt.

Tiesa, tai tik maža dalis pinigų, kuriuos iš grožio imperijos karalienėmis tituluojamų moterų siekia prisiteisti banko lizingo bendrovė – S. Repčenkienei ir V. Kastujevai yra pareikštas daugiau kaip 921 tūkst. Lt ieškinys.

Net 842 tūkst. Lt šios sumos sudaro bauda už laiku negrąžintą kreditą. Lizingo bendrovės teisininkai teismui nurodė, kad moterys jau ilgą laiką neatsiskaito, į raginimus padengti susidariusį įsiskolinimą net nereaguoja.

Į teismą paduota S. Repčenkienė sutinka, kad kreditas yra negrąžintas, tačiau nepripažįsta banko priskaičiuotos baudos už laiku negrąžintus pinigus. Moteris įsitikinusi, kad „netesybos atlieka ne baudinę, o kompensuojamąją funkciją“, todėl jos negali būti priemone esą nepagrįstai praturtėti kitos šalies sąskaita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paskola

paskola portretas
Bankai isprotejo. Greit uz 1 paskolinta lita nores 1000 litu grazos

rita

rita portretas
Ne bankai išprotėjo. Moterys ir jų vyrai. Vienas tupi kalėjime Maskvoje, kitas vaikšto įsikabinęs savo Sabinai į parankę.Jaunystė"s kodo, mielosios nėra, kaip ir stebuklongo kremo bei procedūrų." Papigiai" parduodu grožio kuponus į SPA Vytauto gatvėje.Kol NEUŽDARĖ UŽ SKOLAS.

nieko

nieko portretas
nebus, juk čia taip vadinamas "elitas", povo plunksnom apsikaišęs ir savimi patenkitas. Taigi, paleis tas poves ir jų turtą. Juk "elitas", leiskit nusikvatoti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių