Tarnautojai greičiausiai įsikurs „Respublikoje“

Konkursas dėl naujo Kauno savivaldybės pastato dar nesibaigė, tačiau iš tolimesnės kovos pašalintas vienas iš pastatų kandidatų - „Pramprojektas“.

Naujo savivaldybės pastato konkurse dalyvauja du kandidatai: "Pramprojekto" pastatas Vienybės aikštėje ir vadinamasis "Respublikos" viešbutis Karaliaus Mindaugo prospekte. „Kauno diena“ savaitės pradžioje rašė, kad kalbama, jog bus atmestas „Pramprojekto“ pasiūlymas. Kalbos pasitvirtino - „Pramprojekto“ pasiūlymo netinkamumą patvirtino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Rabačius.

„Tikrai nenorėjome pasiūlymo atmesti, bet kitaip pasielgti negalėjome. Svarbiausia, kad jie neišsprendė visų su žeme susijusių klausimų. Tai esminis trūkumas. Jei į jį neatsižvelgtume, kitas konkurso dalyvis galėtų kreiptis į teismą ir būtų visiškai teisus“, - sakė R.Rabačius.

Kol kas dar nežinia, ar likęs vienintelis pasiūlymas laimės konkurse. Pasiūlymas atitinka savivaldybės reikalavimus, tačiau dar nėra atplėštas vokas su finansine pasiūlymo išraiška. Tai ketinama padaryti kitą savaitę.

Naujame savivaldybės pastate turėtų dirbti didžioji dalis savivaldybės tarnautojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių