Šiurpiai žuvęs kaunietis prieš mirtį atsisveikino?

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje per sprogimą žuvęs kaunietis jau seniai kalbėjo apie savižudybę. Taip tvirtina 19-mečio draugė, skelbia delfi.lt.

Teigiama, kad mergina ir šiurpiomis aplinkybėmis, kurias tebetiria policija, žuvęs jaunuolis buvo bendraklasiai. Baigę mokyklą abu pradėjo gyventi Vilniuje, netoli Profsąjungų rūmų esančiame nuomojamame bute.

Merginos teigimu, Giedrius T. nuo paauglystės domėjosi sprogmenimis, jų gamyba.

Paklausta, ar jiedu nebuvo susipykę, mergina atsakiusi, kad ne, viskas buvę labai gražu – ketvirtadienį jis nupirko jai rožių, šampano, abu pasižiūrėjo filmą. Vėliau vaikinas išbėgo iš namų pasiėmęs savo sprogmenis. Pasak merginos, ji iškart paskambino policijai ir pranešė, kad draugas ketina nusižudyti.

Prieš susisprogdindamas Giedrius jai ir artimiesiems esą atsiuntė atsisveikinimo žinutes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaikis

vaikis portretas
tokia kale reik i kalejima kad ji nieko nepranese pranese sesuo gavus sms zinute poto paskambino mergai ir ta bande i prota atvesti tai ji tik po poros val paskambino i policija , tevas iskarto i vilniu leke Ta KALE uzdaryt reik kad leido gaminti bomba savo namuose ir viska ji mate , Jau turtingi teveliai pripasakojo ka sakyt ir kaip kalbeti .

H

H portretas
Gerai, kad su klaustuku. Negalima pasikliauti tik vieno liudytojo parodymais. Teoriskai galejo ir pastumeti savizudybei, o tokiu atveju tikrai tektu galvoti kaip gelbetis... Va jeigu butu irodytas zinuciu tikrumas per isklotines, tada kas kita.

Vardas

Vardas portretas
Sutrikusios psichikos žmonių vis daugėja. Merginai irgi yra būtina profesionali pagalba. Beje, tokios pagalbos, gydymo šiandien reikia jau vos ne kiekvienam iš mūsų... Gražiai nusigyvenome, bekurdami rojų žemėje diegdami visokias "laimės formules"...
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių