R.Stewarto koncertą lydėjo žaibai

Ketvirtadienio vakarą sostinėje Vingio parke koncertavusio Rodo Stewarto pasirodymą lydėjo lietus ir padangę raižę žaibai.

Legendinio dainininko R.Stewarto gerbėjai sulaukė savo valandos - pirmą kartą šis dainininkas kocertavo Lietuvoje, sostinės Vingio parke. Nors gerbėjai pradėjo rinktis dar likus valandai iki oficialios koncerto pradžios, jų nebuvo tiek daug, kiek, ko gero, tikėjosi organizatoriai - parke žmonių galėjo sutilpti dar dvigubai daugiau.

Lygiai aštuntą vakaro, kaip ir buvo žadėjusi, scenoje pasirodė dainininką apšildžiusi Lietuvos roko grupė "Rebelheart". Lietuviai ją sutiko vangiai - daugelis šį laiką mieliau išnaudojo stovėdami eilėse prie užkandžių ar gėrimų, ar tiesiog plepėdami su bičiuliais.

Maždaug po valandos scenoje pasirodė ir pats R.Stewartas. Koncerte jis atliko kelias dainas iš savo naujausio albumo "Soulbook" bei daugelį visiems gerai žinomų hitų kaip "I don`t want to talk about it", "The first cut is the deepest", "You`re in my heart" ir kitus.

Daugiausia palaikymo sulaukė garsioji daina "Sailing", kuriai skambant dangų nušvietė žaibai ir ėmė stiprėti lietus. Bendrauti su publika dainininkas nebuvo linkęs - jis nesigriebė daugelio atlikėjų išmokstamų paprastų lietuviškų frazių, nežadėjo dar kartą sugrįžti.

Galiausiai, po maždaug pusantros valandos trukusio pasirodymo, lietus itin sustiprėjo, todėl dainininkui atsisveikinus prašančių grįžti biso beveik nebeliko, visi išskubėjo ieškoti kaip kuo greičiau grįžti namo kiauriai nepermirkus.

Užklupęs lietus nudžiugino tik polietileninių lietpalčių pardavėjus. Nors prekybos centruose už porą litų pardavinėjami lietpalčiai koncerto metu kainavo 10 litų, žmonės nesiginčydami dėl jų stovėjo ilgose eilėse.


Šiame straipsnyje: Rodas Stewartas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių