Pirmąją rugsėjo savaitę Klaipėdoje ­­- pamokos pėstiesiems

Klaipėdos policijos pareigūnai  rugsėjo 3-7 dienomis vykdo prevencinę akciją, kurios metu siekiama užtikrinti moksleivių saugumą kelyje.

Patruliuojančio pareigūno teigimu, didesnių įvykių šią savaitę neužfiksuota. Dažniausiai pasitaikantys nusižengimai – važiavimas dviračiu per pėsčiųjų perėją, ėjimas per gatvę degant raudonam šviesoforo signalui bei ėjimas per gatvę neleistinoje vietoje.

„Pažeidėjų nesistengiame bausti, tiesiog sudrausminame. Juk suaugusieji yra pavyzdys moksleiviams, tad stengiamės, kad jis būtų tik teigiamas“.

Miesto policija budi prie didesnių sankryžų, ypač keliuose prie mokyklų.


Šiame straipsnyje: policijaprevencija

NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
Maciau siandiena kaip policininkas ispejo dviratininka vaziuojanti per pesciuju pereja , kaip galvojete , ar jis nors suregavo? Dar karta isitikinau , kad visi rekaujantys apie dviratininku teises nesuvokia situacijos , kad kelyje patys yra chamai.

inaben

inaben portretas
Atsikėliau gyventi į Klaipėdą ir esu pasimetus.... pėstiesiems nelabai yra kur vaikščioti. Du trečdaliai patogiausios šaligatvio vietos vietos skirta dviratininkams, o pėstiesiems tenka laviruoti kur lieka. Tokio dėmesio nemačiau kituose Europos miestuose

to r

to r  portretas
kad jie nera gave baudu uz vaziavima per pereje ...baudas gaus tie kas juos partrenks ...visada kalti mes ...vairuotojai ....o kad jie nesisaugo tai labai mazai kam idomu....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių