Nepaėmus kyšio - kaltinimai pareigūnams sužalojimu

Kovo 24 d. 19 val. 35 min. Prienų r., kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 74- ame km, sustabdytas automobilis „VW Golf“, kurį vairavo neblaivus (2,06 prom. alkoholio) E. L. (gimęs 1979 m.), kartu automobiliu važiavo R. B. (gimęs 1979 m.) ir G.J. (gimęs 1974 m.). Vairuotojas,  siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą, Alytaus apskr. VPK Kelių policijos skyriaus Kelių patrulių būrio patruliams davė 40 litų kyšį, o neblaivus (1,68 prom. alkoholio) R. B. į tarnybinį automobilį, pro atidarytą langą, įmetė 200 litų kupiūrą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, pranešė Policijos departamentas.

Kovo 25 d. 1 val. 30 min. į Prienų ligoninę kreipėsi ir dėl kaktos nubrozdinimo gydomas ambulatoriškai neblaivus (1,58 prom. alkoholio) G. J., kuris pareiškė, kad jį sužalojo policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gėda

gėda  portretas
Gėda po tokių žinių policininkus vadinti kyšininkais. Na, kyšis turėtų būti bent pusė tos sumos, kuri bus priskaičiuosta kaip bauda.Šiuo atveju, kai bauda būtų keli tūkstančiai, 40 -200 Lt pakiša - tiesiog pasityčiojimas. Žmonės nori nusikalsti, nebūti už tai baudžiami ir netnieko nemokėti už galimybę išvengti bausmės. Tai Lietuvoje vadinasi kyšiai... Va seimo narių, kurie per metus kėdėse sedėdami ir už rankos pakėlimą gaudami tiek, kad metų pabaigoje oficialiai nesigėdija deklaruoti milijonu padidėjusias santaupas- va čia kyšiai.

klaida pavadinime

klaida pavadinime portretas
Neapemus!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių