Moters dieną Klaipėdos savivaldybėje – kalbos apie seksą

Tarptautinę moterų solidarumo dieną uostamiesčio savivaldybėje netrūko netikėtumų. Padėkos raštai už gerą darbą įteikti vyrams, o sveikinimuose moteris įpinta ir labai pikantiškų detalių.

Klaipėdos savivaldybės darbuotojai jau kelerius metus Kovo 8-osios šventei yra susikūrę savo tradiciją – per pietų pertrauka rengiama valdininkų rankdarbių ir namuose gamintų patiekalų paroda bei skanavimas.

Šiemet švente papildyta ir nauja programa – vardinėmis dovanomis ir padėkos raštais buvo apdovanoti nepriekaištingai dirbantys valstybės tarnautojai.

Kai Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė ėmė kviesti valdininkus atsiimti padėkos raštų, salėje kilo šurmulys, nes dėmesys buvo rodomas ne moterims, o vyrams.

Padėkos raštai įteikti Skirmantui Adašiūnui, Marijui Mockui, Viliui Valiui, Audriui Braslauskui. Jie skirti tik dviem moterims – Elenai Kundrotienei ir Daliai Pleskovinei.

Tačiau vardinėmis dovanomis – Vyto Karaciejaus fotoalbumu „Klaipėda. Laiko ženklai“ buvo apdovanotos išskirtinai tik moteris. Įspūdingo grožio knygas gavo Teresė Žorniakienė, Jolanta Laužikaitė, Danguolė Ramonienė, Asta Drąsutienė, Kazimiera Rimienė.

„Nors moterys savivaldybėje tikrai nėra engiamos, tačiau jų kolegos vyrai galėtų šiandien už jas padirbėti, o damas išleisti namo“, - pusiau rimtai, pusiau juokais ragino Klaipėdos mero pavaduotojas Artūras Šulcas.

Jis moteris gyrė už pareigingumą, darbštumą ir nesidrovėjo papasakoti su tuo susijusio anekdoto. „Kai per dieną daugybę darbų nudirbusi moteris vidurnaktį atsigulė į lovą, jos galvoje vis dar sukosi klausimai, ar ji viską padarė, o ramybės nedavė mintis, kad ji kažką pamiršo. Ir galiausiai moteriai toptelėjo, kad ji pamiršo pamylėti savo vyrą“, - nuotaiką anekdotu moterims bandė pakelti A.Šulcas.

Tai pratęsė ir J.Simonavičiūtė. „Visoms moterims linkiu išlikti žavingoms ir pamylėtoms vyrų“, - į sveikinimo kalbą prieskonių įbėrė savivaldybės administracijos vadovė.

Visos Klaipėdos savivaldybės darbuotojos buvo apdovanotos tulpėmis ir iškart už tai atsilygino. Jos stalą nuklojo savo keptais pyragais ir kitais skanumynais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darbuotoja

darbuotoja portretas
mažo žmogelio pigus sveikinimas, gėda!

na

na portretas
seksas geras dalykas

Miestetis

Miestetis portretas
nors duris uzsidarykit pries svesdami...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių