Liberalų sąjūdis Kaune gausina gretas

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Kauno miesto skyrių papildė devyni nauji nariai, du iš jų - savivaldybės skyrių vedėjai.

Skyriaus pirmininko Rimanto Mikaičio teigimu, partija neorganizuoja specialių naujų narių viliojimo ar priėmimo akcijų. „Vyksta natūralus procesas. Ateina jauni bebaigiantys ir ar jau baigę studijas žmonės, ir tai mus džiugina“, - pastebėjo R.Mikaitis. Anot jo, Kauno skyriaus narių amžiaus vidurkis - apie 30 metų.

Pasak R.Mikaičio, naujieji nariai yra pasiryžę neišvažiuoti iš Lietuvos. Jie nori realizuoti save gimtojoje šalyje.

„Malonu matyti ne tik pirmą kartą į partijos veiklą įsitraukiančius žmones, bet ir senus bendražygius, kurie grįžta iš Liberalų ir centro sąjungos (LiCS). Jie jau yra įrodę savo kompetenciją ir principingumą.“ - teigė R.Mikaitis.

Šią savaitė sąjūdiečių gretas papildė devyni žmonės. Į skyriaus veiklą įsiliejo buvę LiCS nariai Paulius Keras (Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas) bei Sigitas Šliažas (savivaldybės administracijos kultūros skyriaus vedėjas).

„Dvejus metus partinėje veikloje aktyviai nedalyvavau. Manau, kad Liberalų sąjūdis labiau atspindi tikrąją liberaliąją poziciją“, - savo motyvus išdėstė P.Keras.

Pernai metų pabaigoje skyriaus nariais tapo buvusi mero pavaduotoja Adelė Majauskienė, Alfonas Jarušauskas (savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus vedėjas) bei Vytas Snarskis (S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro direktorius).


Šiame straipsnyje: Liberalų sąjūdisMikaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių