Gedimino prospekte dalijamas tortas ir skėčiai

Vilniečiai ir svečiai, šiandien vidurdienį ėję Gedimino prospektu, savaitės pradžią pasitiko ypač skaniai. Grupės „69 danguje" merginos bei humoristas Vitalijus Cololo visus vaišino tortu, dalijo praktiškas dovanas ir kvietė pradėti savaitę su šypsena.

Taip buvo švenčiamas antrasis laisvalaikio centro GCW gimtadienis. Gimtadienio nuotaikomis šurmuliavusiame prospekte tortu praeivius vaišino ir geros dienos linkėjo smagiai nusiteikusios Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnaitė iš grupės „69 danguje" bei šmaikščių juokelių negailėjęs V. Cololo. Netradiciškai gimimo dieną atšvęsti nusprendę GCW atstovai pasirūpino ne tik vilniečių skrandžiais, bet ir apsauga nuo lietaus.

Per pusvalandį vienoje judriausių sostinės gatvių buvo išdalinta daugiau nei 300 skėčių, kuriais purškiant silpnam lietučiui praeiviai džiaugėsi ne mažiau, nei burnoje tirpstančiu torto gabalėliu.  

„Norėjome padaryti šventę vilniečiams, kad bent trumpam užsimirštų kasdieniai rūpesčiai ir šypsenos paskaidrintų darganotą rudenį. Malonumas stebinti žmones, kad ir gabalėliu gimtadienio torto - tada ir savaitės pradžia nebe tokia sunki atrodo", - džiaugėsi GCW rinkodaros ir klientų aptarnavimo skyriaus vadovė Rūta Dvareckienė.

Nuo vidurdienio gimtadienio proga GCW restoranų ir „Grand Casino World" svečiai taip pat buvo pamaloninti ypatingu dėmesiu ir kviečiami pakelti taurę šampano.


Šiame straipsnyje: tortasGedimino prospektas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių