Parlamentarai kaltina L. Balsį lankantis Seime išgėrus

  • Teksto dydis:

Seimo nariai kaltina kolegą, mišrios Seimo narių grupės frakcijos seniūną Liną Balsį, jog šis lankosi seime būdamas neblaivus.

„Kolega dažnai būna Seimo salėje, mano supratimu, neblaivus“, – TV3 žinioms teigė ir Aušra Maldeikienė.

Tai, jog nuo L. Balsio sklido alkoholio kvapas, patvirtino ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

„Seniūnų pasitarimo metu Seimo Linas Balsys atėjo, atsisėdo, labai sunkiai kėdę atsitraukė, iš karto įsipylė vandens“, – pasakojo ir LVŽS atstovas Arvydas Nekrošius.

LNK televizijai A. Maldeikienė pranešė atsistatydinusi iš mišrios Seimo narių grupės seniūno pavaduotojos, nes L. Balsys, anot jos, pusmetį beveik nesilanko Seime ir neatlieka frakcijos seniūno funkcijų, pavyzdžiui, derinant plenarinių posėdžių darbotvarkes seniūnų sueigoje.

„Lietuvos ryto“ televizijai pats L. Balsys tvirtino, jog Seime retai lankosi dėl stuburo problemų, širdies negalavimų, bet ne dėl alkoholio ir savo ruožtu atkerta, kad A. Maldeikienė skleidžia apie jį apkalbas.

„Esu ne abstinentas, aišku, kad ne – esu prancūzų kultūros šalininkas, geriu vyną ir čia yra visiškai normalu“, – telefonu kalbėjo jis.

Lietuvos žaliųjų partijos atstovas L. Balsys į Seimą renkamas antrąją kadenciją, anksčiau jis dirbo prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėju, žurnalistu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vabalas,

vabalas, portretas
,,ką ten sakyti juk iš gero gyvenimo nubrido į liūno purvą ,juk matosi kad po tokio vaizdo žmogus serga ,ir net jau panašus į ligoni, iš profilio ,, ką daro kada vyras prarado savo vaizduote , ,nėra ką kaltinti stogas nuvažiavo toli nuo tikroves , '' prarado savo tikra veidą , o spręsti liko jam pačiam, po tokiu nuotykiu imk atsistatydinimo pareiškimą dėl ir bėk kuo toliau ,ir netrink ir nervus negadink .jau liko tavo versijos planas suminkęs nuobodus ir nekeičiamas ,ten ne tavo klaidos bet fokusas jau sumautas ,, aš tavęs nesmerkiu bet ir neginu, juk darbo žmogui tikrai būtų sunku ir iš darbo jau tikrai būtų atleistas ,o čia kas ar nėra tikro norinčio dirbti liaudžiai be zigzago ,,,, oi laukia ten to darbo choliko tik bėk arčiau lovio ,, per ilgai užsibuvo tie smirdžiai ,, vyti lauk,

Anonimas

Anonimas portretas
kodėl jo girtumą nepatikrino kaip priklauso ir tada mesti lauk iš seimo nemanau kad rinkėjai būtų už jį balsavę jei žinotų kad girtas ateina arba iš vis neateina į darbą prasižengė ir lauk iš seimo gana švaistyti rinkėjų pinigus

Kaimo Zosė

Kaimo Zosė portretas
o buvo toks puikus žurnalistas, iš gero gyvenimo prasigers, jau ir barzdą nusiskust tingi, suseno be laiko, blogai seimūne, blogai,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių