V. Pranckietis pritartų naujiems mokesčiams

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako, jog pritartų naujų mokesčių įvedimui šalyje, tačiau visuomenėje tai būtų nepopuliarus sprendimas.

„Jeigu pažiūrėtume į istoriją, tai daugelis Vyriausybių neperžengė tos ribos - neįvedė turto, progresinių, automobilių mokesčių. Tai būtų labai nepopuliarus sprendimas visuomenėje, bet jis turbūt būtinas, kaip yra daugelyje šalių. Taip, aš už tai“, - interviu Žinių radijui teigė V.Pranckietis.

Anot jo, Vyriausybė spręstų, kada nauji mokesčiai būtų įvedami šalyje.

Praėjusią savaitę Vyriausybė pateikė pakoreguotus pasiūlymus dėl mokesčių sistemos pertvarkos. Vyriausybės siūlomus mokesčių sistemos pakeitimus Seimas turėtų svarstyti rudens sesijoje. Dėl jų turėtų būti balsuojama kartu su 2018 metų biudžeto projektu, kad pakeitimai įsigaliotų nuo 2018-ųjų pradžios.

Naują pertvarkos modelį komentuodamas Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas teigė, jog pasigedo pasiūlymų dėl visuotinių automobilių bei NT mokesčių.


Šiame straipsnyje: Viktoras Pranckietismokesčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Belekuris

Belekuris portretas
Pvm mažink, sodras rišk, už automobilį,namuką kaip nors. Dar 1 kremlinis 3.14deras

Vargas Lietuvai

Vargas Lietuvai portretas
Kada nera rimtu politiku,galinciu pastatyti Lietuva ant koju.Griuk negyvas,antra nuo galo pagal skurdo rodiklius ES salis svaigsta apie automobiliu ir visuotini NT mokesti.Kada puse salies gyventoju emigruoja ar svajoja tai padaryti,nes negali susimoketi esamu mokesciu ir gyventi normaliai.Pas mus vienas didziausiu pasaulyje apmokestinimas darbo jegos,PVM maistui ir kitom paslaugom,isgyvenimui skirtom.O ir visas tas seselis yra,kad liaudis nepatraukia mokesciu nastos.Gal,ponas Pranckieti gryskit prie achtinidiju auginimo,tokio mastymo politiku netruksta Lietuvoje jau dvidesimt septynis metus,rezultatas matomas ir jauciamas.

vabalas,

vabalas, portretas
..pono normai jau kliūva lietuvoj, didinti ir visu pirma nauju prigalvotu mokesčių sistemos įvedimus aukščiau visokio lygio draudimas mokesčių kėlimas ir kuo daugiau kelnes numauti runkeliui ir burna lipnia juosta užlipdyti , o žemiau kojų ir fokusa marokusa parišti, kad mažiau lakstytu į tulika virš trisdešimt trys vidurių sukimo be skipidaro, lakstytu nuo voratinklio užlipintu užpakaliu pritartu, šitai naujienai, o iš paskos ir ponas banko kombinatorius toks vasilka iš paskos nieko kito nemato o tik imti ir pritarti tai pačiai kombinacijai va jums ponas dar koju nesusišilde o ką buvo žadėjas viska pamiršo einant prie lovio o kokie geručiai tik vos prašvito o jau kainas kelia žiūrėk vis naujus mokėsčius kuria o kodėl nepildai savo programos kuri buvo nurodoma rinkimu platformoj, kelk atlyginimus pensijas tėvams vaikus kur augina kad turėtu kąsni duonai gardesni, o ir kainas sumažink p.v.m. ir akcizą kuris jau užmirštas po kubilo ivedimo, laikino, kur yra tas normalus pragyvenimo ly
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių