R. Žemaitaitis skėlė R. Karbauskiui: tokio cirko dar nebuvo, tai ne agronomo reikalas

  • Teksto dydis:

Seimo komitetas sutinka, kad mugėse ir nemokamuose masiniuose renginiuose būtų specialios zonos, kur būtų parduodamas alkoholis ir kur nebūtų įleidžiami jaunuoliai iki 20 metų.

Seimo Sveikatos reikalų komitetas trečiadienį svarstė siūlymą griežtinti alkoholio vartojimą ir pritarė tokioms zonoms - už balsavo 6, prieš - 3, o 1 Seimo narys susilaikė.

„Tokį cirką Europoje turėsime pirmą kartą. Ne agronomo reikalas kištis į tokius reikalus“, - teigė „tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis.  „R.Karbauskis („valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis - BNS) darys atskirus lovius?“ - piktinosi jis.

Kai kurie Seimo nariai baiminosi, kad tėvai galės palikti nepilnamečius vaikus vienus, į atskirą zoną eidami išgerti alaus.

Nepritarta ir kelių parlamentarų siūlymui paviljonus priskirti mažmeninės prekybos vietai - tai reiškia, kad alkoholio paviljonuose nebus, tačiau juo bus galima prekiauti nestacionariose lauko kavinėse.

„Palangai viso gero“, - replikavo R.Žemaitaitis.

Komitetas taip pat nesutiko, kad specialiuose renginiuose – parodose būtų prekiaujama ne stipresniu nei 14 proc. vynu (dabar - 13 proc.).

Konservatorius Gabrielius Landsbergis tikino, kad savivaldybės pačios gali nuspręsti, kur leisti vartoti alkoholį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LINAS

LINAS portretas
Na cia kaip toj patarlej pijokas nekencia pijoko ,gal zmogus turejo rimtu problemu del gerimo todel gaves galia pasileido i raganu medziokle.

pavyzdys visai Lietuvai

pavyzdys visai Lietuvai portretas
etikos komisija turetu susirupinti Zemaitaicio elgesiu.Taip ir augam.....

Anonimui

Anonimui portretas
Neapsimyzk, kur tu matai įžeidimą žodyje "agronomas"? Kloune
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių