A. Pitrėnienė vėl sužibėjo – mokytojus pagerbė padėkomis su klaidomis

  • Teksto dydis:

Manančius, kad „ačių“ išgarsėjusi švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė jau niekuo nebegali nustebinti, ji dar sykį pribloškė – ir dar Mokytojo dienos proga. Šįkart ministrė sužibėjo šalies pedagogus pagerbusi padėkomis su rašybos klaidomis.

Už ilgametį nuoširdų ir kūrybingą pedadoginį – ne pedagoginį – darbą dėkojantys raštai buvo įteikti trims Lazdijų rajono pedagogams. Kad išreikšta pagarba atrodytų dar solidesnė, abu tituliniai žodžiai didžiosiomis raidėmis užrašyti – „Padėkos Raštas“. Vienas iš jas gavusių laimingųjų – pasaulio jaunimo čempioną ir daug kitų Lietuvą garsinančių auklėtinių išugdęs 25-erių metų pedagoginio darbo stažą turintis Lazdijų sporto centro jėgos trikovės treneris Artūras Mačionis.

„Visiems žmogiška yra klysti, nuo to mano darbo įvertinimas, tai, jog mano pasiekimai yra matomi, tikrai nesumenko. Aš esu dėkingas (Švietimo ir mokslo) ministerijai, ir juokauju, kad turiu unikalią padėką“, – delfi.lt sakė ilgametis Lazdijų sporto centro treneris A. Mačionis.

Prieš porą savaičių socialiniuose tinkluose žaibiškai išplito A. Pitrėnienės rinkiminio reklaminio lankstinuko nuotrauka. Jame žodis „ačiū“ buvo parašytas su nosine – „ačių“. Internautai akimirksniu jį pakrikštijo visos švietimo sistemos veidu.

„Viskas logiška, nes ministrės postas Pitrėnienei jau yra klaida“, „Kai jau galvoji, kad pasiektas dugnas… bam!“, „Ministrė ir tą dugną prakĄstų“, „Tai ne klaida – tai naujas terminas!“, Kai mūsų šalyje mokytojus laiko beveik šunimis (dog – angl. šuo), tai ir dėkoja už peda-DOG-inį darbą. Džiaukitės dar, kad nedėkoja už pedaverginį darbą“, „Balanos gadynė, įveskit pagaliau elektrą Švietimo ministerijoje“, „Pedadoginis ačių“, – leipsta vieni per kitus sąmojus svaidydami internautai.

Jau visai pakvipus rinkimams ėmė plisti kvietimas spalio 9-ąją švęsti nacionalinę A. Pitrėnienės ministravimo baigimo dieną, visiems kartu ištarti didelį „ačių“ ministrei ir po rinkimų drauge palydėti gerbiamą ministrę užtarnauto poilsio nuo valstybės tarnybos. Prie iniciatyvos prisijungti žada per 1,6 tūkst. „Facebook“ narių, o padėkos ministrei už neužmirštamus pusantrų metų toliau ženklinamos grotažyme #ačiųministre.

Facebook nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam „Iš..." - Vincas L.

Tam „Iš..." - Vincas L. portretas
Oi, oi, oi, kaip įtūžau! Grobikai !!! Vagys !!! Ky6ininkai !!! Klounai !!! Voliota, kočiota internete ! Alkoholikė ! O siaube ! Kiek niekšybių! Be gėdos ! Va, tris kartus parašysiu, išdėsiu į šuns dienas, aplosiu, išpravardžiuosiu, parodysiu tikrą savo intelektą. Bet... savo vardo neparašysiu - esu labai išsiauklėjęs ir išsilavinęs.

Aušrius T.

Aušrius T.  portretas
Pirmutinė klaida gali būti pavadinta apsirikimu. Bet kada klaidos daromos dažniau, - čia jau neraštingumas.

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TS – LKD -iiisstu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonyytės kyšininnkkytės kloonnai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS – LKD - narė(!), oonna- dannutė griciennė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, „direktoriauja“ kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką! \/\/\\/
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių