N. Venckienė savo parengtus teisės aktų projektus siunčia paštu

  • Teksto dydis:

Beveik metus parlamente nesirodanti Seimo "Drąsos kelio" partijos frakcijos seniūnė Neringa Venckienė, gyvendama užsienyje, rengia teisės aktų projektus ir siunčia juos paštu.

Frakcijos narys Jonas Varkala sakė paštu gavęs N.Venckienės parengtus įstatymų ir Seimo nutarimų projektus. Jie antradienį registruoti Seimo posėdžių sekretoriate.

"Daugiausia tai jos kūryba. Ant projektų yra jos parašas", - teigė J.Varkala.

Seime projektai registruoti jo ir N.Venckienės vardu. Iš viso registruoti septyni projektai.

Parlamente nesirodanti politikė siūlo liberalizuoti Susirinkimų įstatymą, įvesti progresinius mokesčius, nuo balandžio 1-osios didinti pensijas ir pan.

"Visa tai numatyta mūsų programoje", - aiškino J.Varkala.

Seimas yra pradėjęs N.Venckienės apkaltos procedūrą dėl posėdžių nelankymo. Pernai gruodį dėl galimo Konstitucijos pažeidimo ir priesaikos sulaužymo kreiptasi į Konstitucinį Teismą. Dabar apkaltos byla laukia savo eilės.

Policija yra paskelbusi politikės paiešką, teisinės pagalbos prašymai išsiųsti į JAV.

Kauno apylinkės teismas antradienį žaibiškai išnagrinėjo N. ir Aido Venckų skyrybos bylą. Nuo pernai balandžio Seimo posėdžiuose nesirodanti N. Venckienė skyrybų procese nedalyvavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
pas mus lietuvoje viskas galima ,vaiduokliai vadovauja partijoms ,vaiduokliai įvygdė lietuvoje beveik perversmą ,vaiduokliai žudo ,ir iš viso visa korupcija ir ekonomika vaiduokliška ,šešėlinė ,aplink tik šešėliai ,,,,,žudomi žmonės ,išsivyščiusi aukščiausio lygio korupcija ,tik nėra juridinių asmenų ,aplink vaiduokliai ir šešėlinė ekonomiką ,,,,,,,,sėkmės realybei ,atmintis visada sugražins žmonęs ,,,,,,,,,

NA NA

NA  NA portretas
pas mus lietuvoje viskas galima ,vaiduokliai vadovauja partijoms ,vaiduokliai įvygdė lietuvoje beveik perversmą ,vaiduokliai žudo ,ir iš viso visa korupcija ir ekonomika vaiduokliška ,šešėlinė ,aplink tik šešėliai ,,,,,žudomu žmonės ,išsivyščiusi aukščiausio lygio korupcija ,tik nėra juridinių asmenų ,aplink vaiduokliai ir šešėlinė ekonomiką ,,,,,,,,sėkmės realybei ,atmintis visada sugražins žmonęs ,,,,,,,,,

Sugadinti žmonių gyvenimai

Sugadinti žmonių gyvenimai portretas
Naudos jokios...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių