Lietuvą šokiravo politikės šokis ant gėrimais nukrauto stalo

  • Teksto dydis:

Lietuvą pribloškė nuotrauka, kurioje Valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė Levutė Staniuvienė įamžinta užsilipusi ant alkoholiniais gėrimais ir valgiais nukrauto stalo.

Šokiruojančia nuotrauka socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo renginių vedėjas Jogaila Morkūnas. 

„Susipažinkite – LR Seimo, Valstiečių ir Žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė Levutė Staniuvienė. Vat čia tai laisvė rokenrolui, vat čia tai roko naktys. Šis siautėjimas vyko 2010 m.“, – parašė gerai žinomas pramogų pasaulio ryklys.

Tuo metu L. Staniuvienė buvo Skuodo rajono savivaldybės tarybos narė, po metų tapo vicemere. 2016 m. ji kaip LVŽS atstovė buvo išrinkta į Lietuvos Seimą.

Išvydę pikantišką vaizdelį, socialinio tinklo komentatoriai žodžių neieškojo kišenėje:

„Puikus pavyzdys, kaip alkoholis veikia smegenis“;

„Prisitraukimai ant skersinio. Sportiška moteriškaitė“;

„Žaliųjų partijos narė kabo ant medžio. Sakyčiau, natūralu“;

„Ir kas čia jums nepatinka? Viskas pagal Darviną: išlipo iš medžio ir nuėjo į Seimą“;

„O kas ten ant vaišių stalo padėta? Oi, Ramūnui nepatiks, nepatiks!“

Viskas pagal Darviną: išlipo iš medžio ir nuėjo į Seimą.

„Nesuprantu, kas čia blogo ir iš kur ištraukėte, kad moteriškė alkoholio išgėrusi? Atkreipkite dėmesį į stalą – buteliai visi neatidaryti ir lėkštelės švarios, panašu, šventė dar neprasidėjo. O kodėl moteris taip elgiasi, priežasčių gali būti labai daug, gal susirinko klasiokai, giminės ar jaunystės draugai ir šventę pradėjo nuo linksmų užduočių, pvz., kas pasikabins ant rąsto ir ilgiau išsilaikys.“

Tačiau L. Staniuvienė nerausta iš gėdos ir pripažįsta, kad nufotografuota būtent ji. Parlamentarė tvirtina, kad toji nuotrauka daryta maždaug prieš 12 metų, bet panašiai ji brolio namuose pakabojo ir per praėjusias Velykas, mat tikrinosi savo fizines jėgas.

„Ten tikrai aš. Tada mes šventėme Kalėdų vakarėlį. Buvau net pamiršusi tokią nuotrauką, ji, matyt, buvo mano socialinio tinklo nuotraukų galerijoje“, – portalui delfi.lt patvirtino politikė. Ji pridūrė tame nieko blogo neįžvelgianti.

58-erių metų politikė yra ištekėjusi, turi tris vaikus. 

L. Staniuvienė Šiaulių pedagoginiame institute studijavo pedagogiką-psichologiją, vėliau Kauno technologijos universitete baigė viešąjį administravimą. Anksčiau ji vaidino Skuodo Žemaičių teatre, buvo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos narė, dirbo Seimo nario Jurgio Razmos padėjėja. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

LILA

LILA portretas
O as pritariu teisingai padarė,pasiziurėkit i ka panasi ,pasikėlusi,o kai i seima norėjo iseiti tai su kiekvienu paprastu zmogeliu sveikinosi ... VEIDMAINĖ

Milda

Milda portretas
o jeigu taip pasiknaisiojus po morkūno praeitį, ar tik neatsirastų gerokai pikantiškesnių veizdelių, a? ... tas ponas save reklamuoja kitų sąskaita, nes apie jį visi jau primiršo...

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Mano nuomone moteriske turetu paduoti Morkuna i teisma nes jis kaip renginiu vedejas neturi teises platinti ir viesinti pobuviu nuotrauku i kur jis yra pakvieciamas ir uz tai sumokami nemazi pinigai idomu ar uz si rengini Morkunas sumokejo mokescius. Mieli tautieciai bukit atsargus kviesdami Morkuna vesti renginius nes po kurio laiko gali buti paviesintos visos pobuvio smulkmenos.
VISI KOMENTARAI 90

Galerijos

Daugiau straipsnių