Kolegos vienijasi su išjuoktu R. Karbauskiu: patys virto klounais

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje teikiant muzikinius apdovanojimus M.A.M.A. per grupės „G&G Sindikato“ pasirodymą žiūrovai Valstiečių ir žaliųjų partijos lyderį Ramūną Karbauskį išvydo klouno veidu.

Po šio skandalingo hiphopo grupės pasirodymo viešojoje erdvėje užvirė arši diskusija. Vieni tai suprato kaip linksmą pašaipą, politinę karikatūrą, šaržą, kiti piktinosi, kad tai žiaurios patyčios. Internautai reiškė nuomonę, kad jeigu valdžia gali tyčiotis iš žmonių, tai ir visuomenė turi teisę tyčiotis ir politikų.

Į tokią savo parodiją išjuoktas politikas sureagavo kaip į patyčias.

„Akivaizdu, jog kai kuriems žmonėms labai trūksta dėmesio ir įvertinimo, todėl jie bando tą trūkumą kompensuoti naudodamiesi mano žinomumu. Man tikrai negaila.

Liūdna, jog Lietuvoje vis dažniau suaugusieji nesupranta, kaip jų elgesys veikia vaikus ir jaunimą.

Pasirinktas kelias man įkąsti, jokio poveikio man nepadarys, bet to paties negaliu pasakyti apie vaikus ir paauglius. Jiems tai matant televizijos ekranuose ima atrodyti, jog patyčios yra normalu. Jie mato, kaip rimti dėdės ant didelės scenos patyčių pagalba demonstruoja savo „kietumą“. Liūdna, jog Lietuvoje vis dažniau suaugusieji nesupranta, kaip jų elgesys veikia vaikus ir jaunimą.

Dar liūdniau, kai to nesupranta tie, kurie lipa ant scenos ir pretenduoja tapti sėkmės pavyzdžiais jaunimui“, – feisbuko paskyroje nuomonę išdėstė „valstiečių“ lyderis.

Į aštrią diskusiją įsitraukė ir R. Karbauskio partijos kolegos Aušra Papirtienė ir Robertas Šarknickas. Jie išreiškė vienybę su partijos lyderiu patys tapdami klounais. Politikai nusprendė nusigrimuoti veidus ir pasidalino nuotraukomis feisbuko profiliuose su grotažymėmis „Patyčioms – ne“.

„Galėtų visi LVŽS Seimo nariai taip pasipuošti kiekvienam Seimo posėdžiui. Būtų aišku, kas yra kas, ir lengviau susitaikyti su priimamais sprendimais: juk akivaizdu, kad tai cirkas“ – feisbuke replikavo Seimo opozicijos atstovas konservatorius Mantas Adomėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alge

Alge portretas
O jiems ir dėtis nereikia,kadangi gyvenime klounai ir marionetės yra.

Fain

Fain portretas
Oi kokie tose nuotraukose jie faini.Šimtas balų Svarui ir visiems šios grupės humoristams.O Karbauskis galėtų veryginiais vaistais pasigydyti nuo depresijos.

Kaip pirštu į akį

Kaip pirštu į akį portretas
Šaunuoliai humoristai-pataikė kaip pirštu į akį.Dabar karbauskinius tik tokius ir įsivaizduosiu,tuo labiau,kad jie patys prisipažįsta esantys kaip tik tokie.Galėtų Seime visi pažaliavusieji tokie ir sėdėti.Būtų gražu ir labai atpažįstama.Juk jie labai vienas į kitą panašūs.O kai dar ir su mirusiais kasdien moka susikalbėti-tai tikrai jie specialistai.
VISI KOMENTARAI 80

Galerijos

Daugiau straipsnių