Kodėl ministrė V. Baltraitienė vožė kaktusu E. Gentvilui?

  • Teksto dydis:

Šio vakaro LNK laidoje „KK2 penktadienis“ 19.30 val. studijoje Lietuvos scenos žvaigždės ir politikai atskleis, ar sunku gyventi, kai tavo sesė ar brolis yra tavo nuožmus konkurentas. 

Daugelis nežinojo, tačiau Žemės ūkio ministrė, Darbo partijos atstovė Virginija Baltraitienė ir liberalas Eugenijus Gentvilas – brolis ir sesuo. Nors politikai skirtingose partijose, tačiau sako, kad dėl to nesutarimų nekyla.

E. Gentvilas laidoje sakys, kad jam dėl sesės apsisprendimo šiek tiek buvo apmaudu, tačiau jis ją puikiai supranta: „Šiek tiek apmaudu, bet aš suprantu, kad kito pasirinkimo Kėdainiuose nebuvo. Ne todėl, kad ji būtų neliberali, matau daug priimtinų dalykų jos sprendimuose. Tačiau žinojome Kėdainiuose tradicijas. Jeigu Virginija būtų gyvenusi Klaipėdoje, nebūtų pasirinkusi tos partijos. Kai kuriuose miestuose laisvės daugiau“,

V. Baltraitienę ir E. Gentvilą skiria vos dveji metai, todėl brolis ir sesė penktadienio laidoje prisimins ir apie nesutarimus, kurie kildavo vaikystėje.

„Buvau gal 11 klasėje, tėvų nebuvo, mes likome dviese namuose, o man reikia egzaminui ruoštis, o Eugenijus viską kuičia, verčia, todėl pradėjau ant jo rėkti ir aš jam su kaktusu per galvą“, - prisiminimais dalinsis V. Baltraitienė.

E. Gentvilas prisimins, kad nebuvo tobulas mokinys: „Mano mama, kuri buvo mokytoja, ne kartą buvo kviečiama pas direktorių. Aš dariau problemų, buvau susimušęs. Nebūčiau mokytojos vaikas – pabartų ir tiek, bet dabar iškart mamą iškviesdavo“.

Kita laidos dalyvė – Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė atskleis, kad jos sūnus šiuo metu gyvena JAV: „Mūsų vaikai nenorėjo būti Pinskiukais, gal todėl ir paskatino, kad Dovydas išvažiavo į Čikagą mokytis. Tai susiję su krepšiniu, jis siekia karjeros sporte. Būdavo tokių atvejų, kad Lietuvoje jeigu ligos atveju neateidavo į treniruotę, tai treneris sakydavo – „Gal mamos lankstinukus nešiojai“?



NAUJAUSI KOMENTARAI

LBET

LBET portretas
Kada nustosit rašyt ir rodyt apie visokius buožes, valdininkus ir kitokius apsirijėlius. Rašykit kaip varguoliai nepatenka pas gydytojus, kaip neišgali susimokėt, kaip juos/ mus mausto šitie aukščiau minėti, ir kaip jie sau netaiko jokių ribojimų, ir plečia savo galimybes proporcingai viską mažindami eilinei- juos maitinančiai visuomenei. Tai turi būti faktai, o ne beletristika. Dabar visiems viskas blogai visiems viskas gerai, visi nieko neturi, ir visi turi visko, o kodėl tai vyksta- vieša paslaptis. Juk jei "pamatysi", bėdą užsitrauksi, suės biurokratai, užmėtys popieriniais lėktuvėliais.

Idomu

Idomu  portretas
ir keista: nejaugi ( einama ) lipama i bet koki s...,kad tik iterpti sedimaja i seimo kede ?! "jei butu Klaipedoje i ta partija nestotu ". "Graziai " skamba. O kaip baigesi sesei,kai uliavojo-sprende reikalus su,berods, latviais ? Na,jei sprendzia reikalus kaktusais ir dar didziuojasi .... O "ponia" Z. P. !? Vaikai gal issizades tevu? Gal tevai ko prisikakojo ? Ko bijoti buti -ukais ar iukais (Pinskiukais) ? Ir ko abiems tevams (vienas verzEsi i Vilniu,kitas cia ) verztis PRIE savosios partijos vadu, PRIE LOVIO ? Na kas grazu,tai TIKRAI grazu. Ju nuostabi egle !

Ona

Ona portretas
Nemaniau,kad Gentvilas-prisitaikėlis.Žmonės partijas renkasi pagal savo įsitikinimus,pritarimą partijos programai,o ne pagal vietovę,kurioje gyvena.Pasak Gentvilo,tai išeitų,kad idėjinių žmonių nebėra,yra tik chameleonai,kurie partijas keičia pagal tai kur gyvena,pagal pirštinių spalvą ar pinigų kiekį.Tikras liberalų veidas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių