Teisių netekęs A. Valinskas ieško vairuotojos – ilgakojės su humoro jausmu

Žymiam pramogų pasaulio atstovui Arūnui Valinskui atimtas vairuotojo pažymėjimas – ne praradimas, o galimybė pasimėgauti asmeninės vairuotojos kompanija.

Socialiniame tinkle „Facebook“ A. Valinskas paskelbė ieškąs asmeninės vairuotojos ir pateikė ilgą reikalavimų sąrašą. Vyras apgailestavo, kad artėja nuotykių kupina vasara, be to, iškart po Joninių autostradoje Kaunas-Klaipėda atsidarys „Du barai“, o ten nuvykti neturės, kaip. Galėtų „pamėtėti“ žmona Inga, bet, matyt, auklėjimo tikslais ji tai daryti atsisako. Kitos išeities nėra – tik susirasti žavią vairuotoją, turinčią B kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir atitinkančią žemiau pateiktus reikalavimus. 

Reikalavimai:

· Žavesys, grožis ir kerinti šypsena

· Ilgos kojos, kad lengviau pasiektų gazo pedalą

· Blondinė būtų privalumas, bet tiks ir kitokios garbanos, jei liežuvis aštrus

· Geras humoro jausmas, nes juoktis iš mano bajerių – privaloma

Siūlau:

· Žiovulio nekeliantį darbą

· Konkurencingą atlyginimą, nes kas mėnesį dėl jo reiks kovoti

· Visas socialines garantijas ir mano asmeninę protekciją Facebook‘e

· Nenuspėjamą darbo grafiką, nes mano keliai – nežinomi

· Pažintį su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis

„Norinčios dalyvauti atrankoje – rašykite PM. Išrinkta vairuotoja darbą pradės ne vėliau kaip gegužės 10 dieną“, - paragino A. Valinskas.

Portalas primena, kad per TV3 netrukus pasirodys vasaros projektas „2 taškai. Gyvenimas greitkelyje“, kuriam A. Valinskas ir vadovaus. Atvykti ten kliudo draudimas vairuoti – per Velykas A. Valinskas  buvo sustabdytas pareigūnų, jam nustatytas 0,62 girtumas. Už tai TV garsenybė buvo nubausta 340 eurų bauda ir prarado vairuotojo pažymėjimą 14-ai mėnesių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių