A. Tapinas pamokė kritikus išplūdusią Jazzu: pradedi karą, kurio negali laimėti

  • Teksto dydis:

Trečiadienį dainininkė Justė Arlauskaitė- Jazzu pristatė naują dainą „Wild“ ir jos vaizdo klipą.  „Gyvenu svajonės išsipildyme. Tikiu, kad tai, ką kuriu dabar, yra aktualu, drąsu ir šiuolaikiška, nuoširdu, atvira ir reikalinga. Ir tikiu, kad tai yra mano vartai į dar didesnę – pasaulinę sceną“, – pristatydama dainą vakar sakė žinoma moteris. Daugelis tautiečių, panašu, taip ir liko nesupratę Jazzu dainos.

Virtualioje erdvėje pradėjo plisti nekorektiški galimai pačios dainininkės atkirčiai jos kritikams. 

„Klausyk, idiote. Kodėl esi mano drauguose, ką? Ne aš tave pakviečiau. Sėdi kaimiečiai b** ir peza. Aš negirdėjau nieko vakar per pirmą ir ketvirtą gabalus, bet nu nepradėsiu teisintis jums, nes esat apsiš**ę durniai, kurie labai gerai jaučiasi stumdami. Mažap***piai impotentai, kurie mėgaujasi varydami apie kitus. Ir jeigu ką, tai aš sukūriau visas dainas, kurias girdėjote atliekant su Leonu, taip pat ir dalį aranžuočių. Ir dar 15 metų scenoje esu ne dėlto, kad nusidainuoju pastoviai, ane? Bet jums nesuprast. Tad eikit jūs ** valso žingsneliu, išverstaskūriai idiotai. Čiau“, – štai toks iš Justės Arlauskaitės vardu pavadintos socialinio tinklo paskyros pokalbio fragmentas plinta virtualioje erdvėje.

 

Asmeninėje dainininkės paskyroje galima rasti mažiau provokuojančių komentarų. „Vargšeliai, ubagai, ką padarysi. Atneši savo šalies žmonėms kažką gražaus ir gero – gauni į kepenis iš kojos,“ – rašoma Justės Arlauskaitės vardu pavadintoje feisbuko paskyroje.

Jazzu bendravimas su ją kritikuojančiais žmonėmis užkliuvo ir visuomenės veikėjui bei žurnalistui Andriui Tapinui. „Kertinė. Geležinė. Nelaužoma. Kūrėjo taisyklė – tu nesipiktini tais, kuriems tavo sukurtas dalykas ne taip patiko, kaip tau pačiam. Gali verkti po antklode ir skųstis draugams, kaip tavęs nesupranta. Bet tu negali piktintis viešai ir aiškinti, kad tie idiotai visiškai nieko nesuprato. Tiesiog negali“, – feisbuke ketvirtadienio popietę rašė A. Tapinas. Anot jo, tai buvo pirma taisyklė, kurią jam įkalė į galvą knygas rašyti mokę amerikiečiai.

„Dar labiau negali tave kritikuojančių išvadinti neišsilavinusiais prasčiokais, buduliais, alkoholikais, tarakonais. Negali aiškinti, kad „Youtube“ sugedo, negali siūlyti p**dinti iš komentarų, nes niekas nekvietė, negali rašyti komentarų, trinti, vėl rašyti, vėl trinti. Talentinga ir awesome dainininkė Jazzu nusprendė, kad gali. Kad gali kovoti ir nugalėti internetą, kuris tokiais atvejais įjungia penktą bėgį. Ir turim Jazzu video klipą, kuris per vieną dieną surinko 10 tūkstančių dislaikų ir jeigu tokiais tempais ir toliau varys, pagerins visus lietuviško „Youtube“ antirekordus. Ir tikrai nėra nusipelnęs tokio heito. Apskritai, kodėl lietuvių bandymai prasimušti į užsienį turėtų sulaukti heito? Bet taip būna, kai pradedi karą, kurio negali laimėti. Ir tai yra iš tikrųjų - Wild“, – rašė A. Tapinas.

Pati dainininkė ir jos vadybininkas neigia, jog dainininkė plūdo savo kritikus. Anot jų, piktintis atlikėjos vardu ėmė netikrus profilius „Youtube“ tinkle susikūrę anonimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lol

lol portretas
aha kazkas sukure paskyra, kurgi ne :DDD

deinis

deinis portretas
Ar jį išėjo iš kalėjimo ar susigo kokia baisia liga ,kadrekėjo nukirpti plaukus ,bet kaip daininkui labai negražu ,atstumia,užsidėtų koki peruką ar plaukus,dabar kaip buvo skustagalviai ,negeros šlovės

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
As tai nesuprantu visi gali ka nori rasyti, tačiau jei jiems atsakoma tai jau blogai.Kažkoks absurdas Toks jausmas , kad ligoniai.Reiskias negalima vienam , kas galima kitam.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių