LRT Opus Ore serijoje – grupė „Such‘a‘Trip“

  • Teksto dydis:

Gegužės 5 dieną, ketvirtadienį, LRT Opus Ore projekte svečiuojasi jaunieji  „Such‘a‘Trip’ai“.

Sakydami „jaunieji”, galime kalbėti tik apie atlikėjų amžių, nes pati grupė gyvuoja jau 8-erius metus. Pasak vokalistės ir klavišininkės Ievos Baranauskaitės, grupės pavadinimas jiems reiškia „gyvenimo kelionę”, kurią jie pradėjo su vaikystės draugais, vėliau muzikantai keitėsi, grupė padarydavo petrauką ir vėl sugrįždavo, atlikėjai brendo kaip asmenybės ir kaip kūrėjai.

Šiandien savo muzikos klausytis kviečia vokalistė ir klavišininkė Ieva Baranauskaitė, būgnininkas ir pritariantysis vokalistas Mykolas Baranauskas, bosistė Indrė Gardauskaitė ir pritariančioji vokalistė Justė Čiurlionytė. Šiame koncerte grupė gros su nauju nariu - gitaristu Justinu Žiliu.

LRT Opus Ore studijoje skambės ne tik pamėgtos „Such‘a‘Trip“ dainas, bet bus pristatyti ir keli nauji kūriniai. Grupės „Such‘a‘Trip” muzikoje susipina jausmingi bliuzo motyvai, elegantiška bosanova, vietomis aštrus rokas ir išskirtinis Ievos Baranauskaitės vokalas.

Koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas LRT Opus radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių