Kauno rotušėje – šokėjos E. Straleckaitės vestuvės

Garsi šokėja Eglė Straleckaitė ir jos išrinktasis verslininkas Justinas Daugėla vos prieš dvi savaites susižadėjo, o šeštadienį Kauno rotušėje sumainė aukso žiedus.

Sausio pabaigoje socialiniame tinkle „Facebook“ žymi šokėja, televizijos projektų dalyvė E. Straleckaitė paskelbė, jog ištarė mylimajam sužadėtiniui „taip“. 24 m. kaunietę tąkart sveikino gausus draugų ir gerbėjų būrys.

„Tegul tai prasideda“, – pasikeitusi statusą į „susižadėjusi“ prieš dvi savaites rašė šokėja. Jos mylimasis tąkart pridėjo, kad įvyko magija. Pora susižadėjo Raudondvario pilyje.

Ilgai laukti nereikėjo ir pora vėl pradžiugino gerbėjus gera naujiena – šį šeštadienį pora prisiekė amžinajai meilei kartu. Kauniečiai susituokė Kauno rotušėje. Į savo svarbiausią gyvenimo dieną jaunieji atvyko papuoštu juodu BMW automobiliu. Prieš priesaiką Eglė daugžodžiauti nebuvo linkusi, tačiau prisipažino, kad dar vienus įžadus vienas kitam pasakys šiltuose kraštuose. Kur praleis medaus mėnesį, taip pat nenorėjo atskleisti.

„Nesijaudinau, tik dabar kai pamačiau tiek daug fotografų pradėjau jaudintis, labai daug šviesų“, – sakė šokėja.

Ji tikino, kad viešai apie draugystę su Justu per daug neatviravo, nes jie skirti vienas kitam, o ne visam pasauliui. Todėl ir pačią vestuvių ceremoniją galėjo stebėti tik patys artimiausi poros žmonės. Po ištartų lemtingųjų „taip“, pora tradiciškai paskambino Rotušės varpu ir visiems pranešė apie naujai sudarytą santuoką. Čia susirinkusieji pasveikino gėlėmis, simbolinėmis dovanomis. Savo palinkėjimus išsakė ir mažieji Eglės mokinukai bei įteikė puokštę baltų balionų, ant kurių užrašė įvairiausius linkėjimus.

Su tuoktuvių svečiais jaunavedžiai emocijomis nusprendė pasidalyti Rotušės aikštėje įsikūrusiame restorane. Eglė tikino, kad jai norėjosi jaukios ir per daug neišsiskiriančios vestuvių šventės.

„Puikūs jausmai, esame laimingi, keliaujame švęsti“, - pridūrė Eglės mylimasis Justinas.

Ištekėjusi už Justino Eglė pasirinko dvigubą pavardę, nuo šiol ji – Straleckaitė-Daugėlė.

J. Daugėla yra trimis metais vyresnis už savo žmoną Eglę. Jis yra Kauno baro „Rocknrolla bar&kitchen“ savininkas bei „Sandėlio“ bendraturtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Eglutę kodėl taip kukliai? Tavo profesijos kai kurios šokėjos ir su fotosesijom, ir prabangiais restoranais, gėlių puokštėm po 200 eurų, kojų išmetimais, didelėm iškirptėm beveik iki bambos. Po vestuvių BMV naujas. kelionės į Dubajų. O tu ką ne šokėja, kad negalėjai kojų išmesti juk tikrai gražias turi. Nreprisiderinai prie Kauno šokėjų oi neprisiderinai ir mergvakaris kuklus, o kur baikeriai? Sėkmės laimės Jums teisingai meilė svarbiau už prabangą, būkite laimingi. Linkiu vaikučių gražių kaip judu.

eq

eq portretas
Ir vel Kaune.... KOS MUMS SKIRTUMAS KAS IVYKO KAUNE??? Jus, Klaipedos laikrastis ? kuris raso apie Putina, Kauna ir rukancius paauglius. Gal atejo laikas pakeisti lokacija?

Pilietis

Pilietis portretas
Tikrai kad ” įžymybės” apie kurias verta būtų rašyti.Trūksta žodžių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių