Jasaičių konfliktas įgauna pagreitį: krepšininkas sulaukė grasinimų susidoroti

  • Teksto dydis:

Simo Jasaičio ir jo žmonos Oksanos Pikul-Jasaitienės konfliktas dėl tariamo smurto artimoje aplinkoje įgauna naują pagreitį. S. Jasaitis penktadienio rytą kreipėsi į Vilniaus policiją dėl grasinimų susidoroti.

S. Jasaitis policijai teigė sulaukęs žmonai artimo žmogaus grasinimų susidoroti.

Krepšininkas su advokatu atvyko į policiją ir pateikė pareiškimą. Jame teigiama, kad S. Jasaitis sulaukė grasinančio pobūdžio telefono skambučio.

Į šį S. Jasaičio žingsnį netrukus sureagavo ir O. Pikul Jasaitienė, savo nuomonę išsakiusi feisbuke. 

"Absurdas! "Nužudyti Jasaitį?" Simo Jasaičio ir jo advokato Alberto Bandžiaus taktika skyryboms pasiekė aukščiausią tašką! Ir viskas dėl namo! Vaiko poreikiai ir emocijos neįdomūs tėčiui! Po to, kai atsisakėm su vaikučiu išeiti iš jo namo su visais daiktais, tėtis ėmėsi taktikos! Klausimas, o grafičio kūrėjus irgi trauksi baudžiamojon atsakomybėn? Būkit geri, saugokitės Jasaičio, nes rašinės ant visų pareiškimus, įtraukdamas ir savo šeimą! Duokite krepšinio žvaigždei būti žvaigžde ir gyventi name!", - piktinosi O. Pikul-Jasaitienė ir pasidalino grafičio nuotrauka.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Jasaičių šeimos santykiai viešumoje aptarinėjami nuo sausio 21-osios, kai O. Pikul-Jasaitienė į savo namus iškvietė policijos pareigūnus. Ji kaltino sutuoktinį sugriebus ją už rankos.

S. Jasaitis kelias valandas praleido policijos komisariate. Jam buvo nustatytas 0,94 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
puiki moteris-mama;na ,o tas lietuviskas kaimo muzikelis ---tik pinigeliais ir te gali pasigirti ,na jam prie tvarto mesla kapstyti ; o proto tai nepakankamai----viskas I uuuugi

Ramūnas

Ramūnas portretas
Rimai,iš kur tu ją ištraukei.Nesuprantu,kur tie vyrai žiūri.Tikriausia per išpūstus sintetinius papus ir išbadytą skylę nieko nematei.Nenusimink ,vaiką galėsi pasiimti auginti,nes jai greitai reikės naujų stūmoklių ir ji jo neprižiūrės.Neskubėk ir pats lėkti pas bobas,nes žinok jos visos panašios.Joms rūpi tik banko kortelė ir jaučio galingumo sugulovai.aš jau išdurtas tai žinau ką reiškia gyvenimas su tokiom barbėm.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Teko stebėti juos uždaresnėje šeimos, draugų aplinkoje. Graži pora buvo ir meile matesi. Gaila kad nusirito iki tokio lygio. O ypatingai tokiais atvėjais gaila vaikų.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių