J. Steponaitytė: Š. Bartas seksualiai priekabiavo, kai buvau girta

  • Teksto dydis:

Apie režisieriaus Šarūno Barto galimą seksualinį priekabiavimą pranešusi aktorė Julija Steponaitytė sako, kad režisierius prie jos priekabiavo, kai ši buvo išgėrusi.

Pirmadienį paskelbtame interviu naujienų portalui 15min.lt ji teigė, kad tai įvyko prieš penkerius metus studijoje po kastingo.

„Mes pasilikom, gėrėm alkoholį. Po kelių valandų šnekėjimo, kai jau buvau tikrai girta, jis paėmė mano rankas, pradėjo kartoti mantrą, kad mes esam suaugę žmonės, kad tai, kas dabar vyksta, yra gerai, nes jis jaučia, kad jis man patinka, kad jausmas yra abipusis. Jis bandė mane užkalbėti, kartu liesdamas mano rankas ir bandydamas priartėti prie manęs. Vienu metu jis mane nurengė ir nuo to laiko man yra tikrai sunku šnekėti“, – sakė aktorė.

Ji tvirtino bandžiusi kaip stabdyti režisierių, nors tiesiogiai jo ir neatstūmė.

„Tai buvo jo nuolatinis bandymas patenkinti savo seksualinius geismus su mano kūnu, bet aš jo visiškai neliečiau ir nepatenkinau jo seksualinių fantazijų“, – teigė J. Steponaitytė.

Vienu metu jis mane nurengė ir nuo to laiko man yra tikrai sunku šnekėti.

Anot aktorės, kitos dienos rytą Š. Bartas „bandė tai padaryti dar kartą“.

„Aš vėl tai stabdžiau. Po kurio laiko atsitokėjau, pradėjau panikuoti, sakyti, kad tai, kas vyko, yra labai blogai ir taip neturėjo būti. Jis vėl pradėjo kartoti, kad tame nemato nieko blogo ir mes esam suaugę žmonės. Tada iš ten išėjau“, – kalbėjo ji.

Apie galimą Š. Barto seksualinį priekabiavimą J. Steponaitytė feisbuke paskelbė praėjusį penktadienį, prie savo pareiškimo pridėjusi žymę „metoo“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Manau moteriai prisigert yra didelė gėda,o dar girtai nusirengt ir atsigult nuogai šalia vyro.Juk turi būt pačiai gėda,o dabar kaltas Bartas

...

... portretas
Ar čia ne ta kuri gyrės kad ją IR ateiviai dulkino?

Kaunietė

Kaunietė portretas
tik šiandien išsiblaivei atsipeikėk rašydama tokias nesamones
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių