„Coldplay“ lyderis po dvejų metų pasirašė skyrybų dokumentus

  • Teksto dydis:

Chrisas Martinas (Krisas Martinas) pagaliau pasirašė skyrybų su Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) dokumentus, praėjus dvejiems metams po poros pranešimo apie tai, kad jų keliai skiriasi, rašo www.mirror.co.uk.

Dainininkas ir aktorė faktiškai išsiskyrė 2014 metų kovo mėnesį, po dešimties santuokoje pragyventų metų, tačiau išliko gerais draugais.

39 metų grupės „Coldplay“ lyderis ir 43 metų Gwyneth, kurie susituokė 2003 metais, apie savo „sąmoningą išsiporavimą“ pranešė 2014 metų kovą.

G.Paltrow pradėjo skyrybų procesą 2015 metų balandį, o po mėnesio skyrybų dokumentai buvo įteikti Chrisui, tačiau jis ilgai į juos nereagavo.

Buvęs sutuoktiniai gavo bendrą teisinę ir fizinę savo dviejų vaikų, 15 metų dukters Apple (Epl) ir 9 metų Moseso (Mozeso), globą ir turėtų pasidalyti turtą pusiau.

„Chrisas jau pasirašė skyrybų dokumentus. Konkrečios priežasties, dėl kurios jis taip ilgai tai atidėliojo, nėra, nes jis visą laiką ketino tai padaryti“, – sakė vienas informuotas šaltinis „The Sun“.

„Tarp jo ir Gwyneth jokio priešiškumo nėra ir jie išliko labai artimi. Kaip visada, svarbiausia yra jų vaikai“, – kalbėjo šaltinis.

Chrisas, kuris anksčiau susitikinėjo su Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) ir televizijos serialo „Peaky Blinders“ aktore Anabelle Wallis (Anabel Volis), neseniai prisipažino, kad jis jo skyrybos buvo „keistos“.

Tuo metu Gwyneth, kuri šiuo metu artimai bendrauja su vienu iš serialo „Glee“ („Choras“) kūrėjų Bradu Falchuku (Bradu Felčaku), savo buvusį sutuoktinį neseniai pavadino „broliuku“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių