„Nemylimų“ aktorė į filmavimą atvyko be plaukų!

Televizijos režisieriai žino - kartais aktoriai į filmavimą atlekia neišmokę teksto, kartais - išvis neatvyksta, o štai naujo TV3 serialo „Nemylimi“ aktorė Inga Norkutė filmuotis atbildėjo be... „kasų“.

Medicinos seselę Živilę vaidinančiai šiaulietei aktorei I.Norkutei teko ryžti radikaliems stiliaus pokyčiams, kad žiūrovai jos nepainiotų su seriale „Moterys meluoja geriau“ vaidinama valiūke Meda. Inga sutiko iš blondinės tapti brunete.

„Naujam vaidmeniui nusprendžiau ne tik persidažyti plaukus, bet ir kasas užsiauginti. Kažkodėl man norėjosi, kad Živilė būtų su ilgais plaukais. Tiesa, priauginti man jų nepavyko, bet įsigijau ilgas tamsias sruogas. O vieną dieną pamiršau jas iš Šiaulių į filmavimą atsivežti. Iš tiesų tuomet sunerimau - juk Živilė negali būti be kasų! Realiausias sprendimas - iš Šiaulių greitųjų siuntų pagalba atgabenti mano „kasas“ į Vilnių. Taip ir buvo. Skubėjom, laukėm, sulaukėm ir lėkėm filmuoti. Dabar svarbiausia iš Šiaulių keliant koją Vilniaus link - pasiimti savo kasas“, - prioritetus sudėliojo I.Norkutė.


Šiame straipsnyje: NemylimiNorkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių