„Muzikuojančiame kelte“ – L.Nazarenko romansų vakaras

  • Teksto dydis:

Su muzika į Kuršių marias iš Klaipėdos jau septintąją vasarą atlikėjus ir publiką plukdantis festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas“ – tai unikalus reiškinys, kai muzikos grožis susipina su gamtos didybe.

Rugpjūčio 2 d., penktadienį, 20.30 val. „Muzikuojantis keltas“ kviečia savo gerbėjus į romansų vakarą „Kadais palei mėlyną jūrą“, kurio metu skambės lietuviškosios romansų primadonos Liubovės Nazarenko balsas. Jie sklidini jausmų, šviesaus liūdesio, ne tik šviesūs, bet ir  nostalgiški, aistringi...

„Visi romansai, kuriuos dainuoju – mano mylimiausi. Bet tas labai gražus lietuviškas romansas „Kadais palei mėlyną jūrą“  tikrai yra  vienas iš perveriančių mano sielą. Manau, kad romansų dainavimas paveikė mano gyvenimą, visada noriu kuo ilgiau išlaikyti gebėjimą  suvirpinti sielas, be šito gyvenimo prasmės nematyčiau. Turiu kažko atsisakyti, kas trukdo man tai daryti. Nors labai daug metų dirbu šį darbą, jaudinuosi, kokia publika susirinks į keltą ir kaip man ją reikės užkariauti, paveikti, palenkti. Aš publiką ne tik girdžiu, bet ir matau: man didelis džiaugsmas, kai visa salė linguoja, siūbuoja, pritaria“, – mintimis dalijosi L.Nazarenko.

„Muzikuojantis keltas“ (keltas „Nida“) išplaukia iš Klaipėdos, senosios Smiltynės perkėlos (Šiaurės ragas, Danės g. 1). Plaukimo trukmė – 2 val.

Bilietai į L.Nazarenko koncertą – po 53 Lt. Bilietus platina „Bilietų pasaulis“, o koncerto dieną jie parduodami senosios perkėlos kavinėje (renginio vietoje).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių