„Judančio objekto“ žvaigždė nesifilmuoja meilės scenose

  • Teksto dydis:

Jim'as Caviezel – aktorius, išgarsėjęs Jėzaus vaidmeniu filme „Kristaus kančia“, o dabar sėkmingai atliekantis pagrindinę rolę naujajame LNK  seriale „Judantis objektas“ – ko gero, religingiausia Holivudo žvaigždė.

Užaugęs tvirtoje katalikiškoje šeimoje, Jim‘as viešai gina savo stiprius religinius įsitikinimus ir atsisako filmuotis meilės scenose, kadangi tai prieštarauja jo katalikiškoms nuostatoms. 2002 – aisiais filmuojant „Didžiuosius nusikaltimus“ aktorius netgi nesutiko vaidinti jokioje intymesnėje meilės scenoje su savo žmonos personažo atlikėja Ashley Judd.

Turbūt ne veltui aktorius buvo pasirinktas pagrindinio vaidmens atlikėju garsiojoje Melo Gibsono juostoje „Kristaus kančia“, pelniusioje aktoriui pripažinimą.

Realiame gyvenime Jim‘as yra vedęs mokyklos mokytoją Kerri, su kuria susipažino aklo pasimatymo metu. Tradicine šeima jų nepavadinsi - pora yra įsivaikinusi sergantį kinų berniuką, kuriam buvo pašalintas smegenų auglys. Tuo šeimos noras padėti kitiems neapsiribojo. Vėliau jie įsivaikino ir kinų mergaitę, taip pat kentėjusią nuo smegenų auglio. Nors porai buvo siūloma įsivaikinti sveiką vaiką, jie žinojo, jog mergaitei susirasti mylinčius tėvus bus sudėtinga, todėl noriai priėmė ją į savo šeimą.

„Nesvarbu, kad jie įvaikinti – tai, ką jaučiam, stipru kaip instinktai. Visada maniau, jog įvaikintas vaikas negalės prilygti savo tikrai, biologinei atžalai. Tačiau tai – per daug toli nuo tiesos“, - pasakojo Jim‘as katalikiškam žurnalui „Catholic Digest“. Paklaustas, kaip įsivaikinimas paveikė jo šeimos religingumą, Jim‘as teigė, jog rytais važiuojant su žmona į darbą jie nesikalba –  jie meldžiasi. „Visada maniau, kad vienas kitą geriausiai galime suprasti maldoje“.

Kontraste su tokiu aktoriaus įvaizdžiu 2004 – aisiais Jim Caviezel buvo įtrauktas į žurnalo „People“ seksualiausių vyrų sąrašą bei paskelbtas „seksualiausiu išgelbėtoju“.
Rugpjūtį LNK eteryje pasirodysiančiame seriale „Judantis objektas“ Jim Caviezel atliks kone mirtinai nusigėrusio valkatos su samdomo žudiko talentais vaidmenį. Jis kartu su milijardieriumi, informacinių technologijų genijumi Finču savavališkai, jiems priimtinomis priemonėmis ir būdais kovos su nusikalstamumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių