Eglijos Vaitkevičės albumo pristatyme - apie mistiką ir armėnus vyrus

Penktadienis trylikta. 2004 metų "Kauno ponia" bei dainininkė Eglija Vaitkevičė savo pirmojo muzikinio albumo "Gyvenimo teatras" pristatymui pasirinko netradicinę ir ne vienam žmogui baimę keliančią datą.

"Nebijau, nes visą gyvenimą mane persekiojo mistika. Todėl jau nesistebėjau, kad dar prieš 9 mėnesius turėjusį dienos šviesą išvysti albumą į rankas paėmiau paskutinę akimirką", - po savo koncerto restorane "Legenda" šypsojosi ir energetika besidominti E.Vaitkevičė.

Neatsitiktinai keturiolikos dainų albumo pristatyme dalyvavo ir neseniai savo septyniasdešimtmetį atšventusi armėnų bei ukrainiečių kraujo turinti aiškiaregė Klaudija Sakalauskienė bei ekstrasensas Andžejus Kučinskis.

"Albumą ketinau išleisti dar prieš 9 mėnesius, tačiau po įvairių niuansų, leidybinė kompanija jį vis atidėdavo, - prisipažino Eglija. - Galiausiai, jau pagamintą albumą Lenkijoje, nepakrovė į automobilį. O dar po mėnesio atsitiktinai atvažiavusi į Vilnių jį pati pasiėmiau tiesiai iš mašinos. Jei būčiau atvykusi 15 minučių anksčiau - albumo neturėčiau. Mistika!"

Energetika besidominti Eglija suvokė, kad blogis sukurtas tam, jog mes įvertintume ir brangintume gėrį. "Lengva būti geru tarp gerųjų. Pabandyk spinduliuoti gėrį supamas blogio, pykčio", - teigė ji.

"Gyvenimo teatro" pristatyme buvo ne tik daug klausytojų, Eglijos gerbėjų, draugų, konkurso "Kauno ponia" dalyvių. Po kelia dainas atliko ir E.Vaitkevičę pasveikino Džordana Butkutė, Rasa Kaušiūtė, Lidija Rasutis, Egidijus Sipavičius, Eva, Daina Bilevičiūtė.

Svečiai ir draugai linkėjo ne tik muzikinės karjeros, bet ir... surasti mylimą žmogų. Aiškiaregė K.Sakalauskienė, prisimindama savo jubiliejų, kuriame armėnai ryte rijo akimis Egliją, juokavo: "Jei reikės, mes tau surasime ne vieną armėną vyrą".

Moteriškų kūno formų 175 cm ūgio E.Vaitkevičė tik šypsojosi. Armėnijoje ir Gruzijoje kadaise gyvenusi moteris vengia jai aktyvų dėmesį demonstruojančių pietiečių.

"Net Kaune bėgu nuo įkyrių, pietietiškų bruožų tamsaus gymio vyrų, nors jiems ir esu grožio etalonas, - prisipažino Eglija. - Man labai patinka lietuviai."


Šiame straipsnyje: Eglija Vaitkevičėalbumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių