Didžiosios Britanijos premjeras ketvirtą kartą tapo tėčiu

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Deividas Cameronas ketvirtą kartą tapo tėčiu. Premjero žmona Samanta antradienį pagimdė mergaitę. Vyriausybės vadovas dalyvavo gimdyme, praneša šalies žiniasklaida.

Skelbiama, kad gimdymas maždaug trimis savaitėmis anksčiau laiko prasidėjo porai atostogaujant Kornvalyje. Apie 2,7 kg svorio mergaitė gimė po cezario pjūvio. Jai ketinama duoti tradicinį vardą, tačiau koks jis bus, kol kas nežinoma.

D. Cameronas teigia, kad mergaitės gimimas buvo „tikras stebuklas“.

„Mergytė yra neįtikėtinai graži. Esu labai išdidus tėtis. Mažylė ir mama jaučiasi gerai. Mes atostogavome ir manėme, kad pailsėsime, o tada jau susilauksime vaikelio. Tačiau viskas prasidėjo šiek tiek anksčiau“, – juokavo Britanijos vyriausybės vadovas.

43 metų politikas ir 38 metų jo žmona jau augina ketverių metų Artūrą ir šešerių Nencę. Vyriausiasis poros sūnus Ivanas, kuris sirgo cerebriniu paralyžiumi ir epilepsija, mirė pernai eidamas septintuosius metus.

Verta paminėti, jog antradienį vakare vyriausybės atstovas pranešė, kad D. Cameronas ketina išeiti tėvystės atostogų, tačiau kiek jos truks, kol kas neaišku.


Šiame straipsnyje: Cameronas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių