Cameronas: G-20 viršūnių susitikimas pasiuntė „labai aiškią žinią“ Rusijai

Šio savaitgalio Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimas pasiuntė nedviprasmišką žinią Rusijai liautis kištis į situaciją Ukrainoje arba, priešingu atveju, susidurti su tolesnių sankcijų rizika, sekmadienį sakė britų ministras pirmininkas Davidas Cameronas (Deividas Kameronas).

„Manau, jog geras dalykas dėl šio G-20 (susitikimo) yra tas, kad Europos Sąjungos šalys ir Amerika pasiuntė labai aiškią žinią Rusijai dėl to, kaip mes tai traktuosime ateinančius mėnesius ir metus“, – sakė jis spaudos konferencijoje.


Šiame straipsnyje: CameronasPutinasRusijaG20

NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
akivaizdžius faktus paviešinti būtina. putkinas sunkiai serga, ir nieko čia nenuslėpsi, serga jis sunkia proto liga. Jo lindimas su karine technika į svetimą teritoriją labai akivaizdžiai tai parodo, ar gali kas paneigti jo pradėtą karą su Ukraina? tik jo klapčiukai, kurie labai reiškiasi mūsų internete, daugiau niekas. Beje, jis jau tikrai nepasveiks, liga labai progresavo, net turėjo vargšas ruskių caras palikti svarbiausią G-20 pasitarimą ir išvykti "pamiegoti". Ne pamiegoti jis išspruko, o dėl netikėto jam pareikšto visų pasitarimo valstybių spaudimo palikti Ukrainą ramybėje. Neatlaikė geležinis putleris tokio susidorojimo su juo, neatlaikė ir paspruko. Labai svarbu, kad visos G-20 šalys, išskyrus bėglį putlerį, laikėsi vieningos nuomonės. taigi, visokios niekingos padugnės, dirbančios merdėjinčiam putleriui, rinkite skatikus vainikams, kaip putleriui, taip ir sau. Ir tas komentatorius, amžinai besikreipiantis į dievą, galėtų ir sau nusipirkti vainikėlį, būtų visai laiku.

tam manau

tam manau portretas
tau trūksta smegenų,kad suprastum,kaip vyksta politika tarp ,,didžiųjų"

RUSAS

RUSAS portretas
As nevaziuociau i australija Putino vietoj,kad nesedeti uz vieno stalo su bezdzione Net puszmogiu nepavadinsi
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių