A. Banderasui norą mokytis sužadino skyrybos

  • Teksto dydis:

Ispanų aktorius Antonio Banderas (Antonijus Banderasas) pradėjo drabužių dizaino studijas Londone, kurios turėtų padėti jam užmiršti neseniai įvykusias skyrybas su žmona aktore Melanie Griffith (Melane Grifit).

Juostos „Zoro“ (Mask of Zorro) žvaigždė, kurio 18 metų trukusi santuoka nutrūko praėjusią vasarą, kovą paskelbė, kad atsiduodamas senai savo aistrai persikelia į Didžiąją Britaniją, kur studijuos drabužių dizainą prestižiniame Šv. Martyno menų ir dizaino universitete Londone.

Studijas A.Banderas pradėjo rugpjūtį, praėjus kelioms savaitėms po oficialių skyrybų su M.Griffith. Dabar aktorius prisipažino, kad nusprendė grįžti į mokslus tam, kad užmirštų savo asmenines problemas.

„Pernai mano asmeniniame gyvenime įvyko posūkis ir aš nusprendžiau žengti kelis žingsnius pirmyn. Kadangi tai jau kurį laiką kirbėjo mano galvoje, aš nusprendžiau įkurti bendrovę, pavadinimu „Antonio Banderas Designs“.

A.Banderas tikisi panaudoti savo žinias tam, kad galėtų išplėsti dešimtajame dešimtmetyje savo įkurtą kvepalų bendrovę ir praturtinti ją vyriškų drabužių linija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių