Whitney Houston palaikai atvežti į jos gimtąją valstiją

Popmuzikos deivės Whitney Houston palaikai jau atvežti į jos gimtąją Naujojo Džersio valstiją, pranešė CNN.

Šeima rengiasi dainininkės, kurios pernelyg ankstyvos mirties priežastys vis dar nėra aiškios, laidotuvėms.

CNN pranešime sakoma, kad katafalkas ir didelė policijos palyda vėlai pirmadienį atvyko į laidotuvių namus, prie kurių buvo susirinkusi didelė minia, ir kad velionės motina Cissy Houston (Sisi Hjuston) laukė viduje.

Budėjimas prie pašarvotos velionės planuojamas ketvirtadienį, o laidotuvių ceremonija penktadienį įvyks Niuarko arenoje „Prudential Center“.

Dainininkės gerbėjai nekantriai laukia toksikologinių testų rezultatų dėl jos mirties priežasties, kurie gali paaiškėti tik po kelių savaičių.

Spėjama, kad popmuzikos legenda, kuri praeityje grūmėsi su priklausomybe narkotinėms medžiagoms, galėjo mirti nuo receptinių vaistų ir alkoholio kokteilio.

Soulo muzikos superžvaigždė šeštadienį savo numerio Los Andželo viešbutyje „Beverly Hilton“ vonioje buvo rasta be sąmonės, po vandeniu.

W.Houston gimė Niuarke, o augo netoliese esančiame Ist Orindže. Vaikystėje ji pradėjo dainuoti Niuarko Naujosios Vilties baptistų bažnyčioje, kur muzikinei programai daug metų vadovavo jos motina, gospelo dainininkė ir „Grammy“ laureatė.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių