V.Gordijevskaja: mylėti moterį – man ne nuodėmė

Infošou „Be komentarų“ paviešintos nuotraukos, kuriose užfiksuota baltarusių dainininkės, projekto „Šok su manimi“ dalyvės Veronikos Gordijevskajos mylimoji.

V. Gordijevskaja viešai prisipažino esanti biseksuali: „Turiu mylimąją.“

Tik „Be komentarų“ laidai Veronika sutiko duoti  išskirtinį, atvirą interviu apie iki šiol slėptą asmeninį savo gyvenimą ir TV3 žiūrovams parodyti, kaip atrodo jos mylimoji.

„Esu rimtai draugavusi ir su vyru, bet meilė moteriai nugalėjo. Mano mylimoji – graži mergina. Ji modelis ir man su ja labai lengva bendrauti, tikiuosi, kad moterys mane supras“, – rodydama savo mylimosios nuotrauką TV3 eteryje pasakos V. Gordijevskaja.

Baltarusių dainininkė sakosi esanti labai laiminga ir nebematanti nė vienos priežasties slėpti savo jausmus tos pačios lyties atstovei: „Tikrai nemanau, kad mylėti moterį yra nuodėmė. Yra tokia teorija, kad visi žmonės gimsta biseksualūs – šimtu procentu pritariu.“

Nors projekto „Šok su manimi“ dalyvė tikina esanti laiminga su moterimi, ji neišsižada ir vyrų.

„Gink Dieve, nesakau, kad iki gyvenimo pabaigos mylėsiu tik moteris. Man patinka ir vyrai. Galbūt šokių projekto pabaigoje aš pabučiuosiu savo partnerį Marių. Jis labai mielas vaikinas ir man tikrai patinka, bet, deja, jis turi merginą“, – intrigavo V. Gordijevskaja.


Šiame straipsnyje: Veronika GordijevskajaTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
ir reikia tam šou, kiša mums per visas TV, gal ir daugiau atsiras tokių "pavyzdžių" mūsų jaunimui? Blogą nuomonę susidariau ir apie visus šio šou dalyvius - negali protu ir grožiu pritraukti žiūrovų, tai pritrauks kitu galu.

Psichotarapeutas

Psichotarapeutas portretas
Svarbiausia tai, kad esant tokiam liberaliam požiūriui minima dainininkė nesusižavėtu zoofilija.

seta

seta portretas
Mano mergina taip pat biseksuali
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių